ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η επίσκεψη του Μητσοτάκη στην Ψέριμο - Τι είπε για την Τουρκία (pics&vid)

Η επίσκεψη του Μητσοτάκη στην Ψέριμο - Τι είπε για την Τουρκία (pics&vid)
EUROKINISSI

«Η χώρα μας επιδιώκει πάντα σχέσεις καλής γειτονίας με την Τουρκία, στο πλαίσιο του διεθνούς δικαίου και των διεθνών συμβάσεων», δήλωσε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια της επίσκέψής του στην Ψέριμο

Ο κ. Μητσοτάκης συνεχάρη τους άνδρες και τις γυναίκες των Ενόπλων Δυνάμεων και ειδικά αυτούς που υπηρετούν στην ακριτική Ελλάδα, τονίζοντας ότι η προσφορά τους είναι σημαντική και ότι η κοινωνία βρίσκεται στο πλευρό τους

KYRIAKOS 4

(Πηγή φωτογραφίας eurokinissi)

«Βρισκόμαστε εδώ, στο ακριτικό φυλάκιο στην Ψέριμο, όπου υπηρετούν εννιά στρατιώτες και ένας αξιωματικός και που κάθε μέρα υψώνουν την ελληνική σημαία, διασφαλίζουν την ασφάλεια, εγγυώνται την εθνική κυριαρχία της χώρας», είπε και συνέχισε:

«Θέλω από εδώ, από την ακριτική Ψέριμο, για άλλη μια φορά, να στείλω μήνυμα ότι η χώρα μας, η Ελλάδα, επιδιώκει πάντα σχέσεις καλής γειτονίας με την Τουρκία, πάντα στα πλαίσια του Διεθνούς Δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. Θέλω επίσης, με την ευκαιρία της επίσκεψής μου, να συγχαρώ τους άνδρες και τις γυναίκες των Ενόπλων Δυνάμεων, ειδικά αυτούς που υπηρετούν στην ακριτική Ελλάδα. Θα τους πω για άλλη μια φορά, πόσο πολύ εκτιμούμε την προσπάθειά τους και πως η ελληνική κοινωνία τους περιβάλλει με την εμπιστοσύνη της».

Τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας υποδέχθηκε στην Ψέριμο ο δήμαρχος Καλύμνου, Γιάννης Γαλουζής, ο οποίος τον ξενάγησε στον οικισμό του νησιού.

KYRIAKOS 1

(Πηγή φωτογραφίας eurokinissi)

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είχε για αρκετή ώρα συνομιλίες με τους κατοίκους του νησιού, που τον ενημέρωσαν αναλυτικά για τα προβλήματα επιβίωσης που αντιμετωπίζουν, τα οποία επιδεινώνονται στην διάρκεια της χειμερινής περιόδου.

KYRIAKOS 2

(Πηγή φωτογραφίας eurokinissi)

Επισκέφτηκε επίσης την εκκλησία που υπάρχει στο νησί και το αγροτικό ιατρείο. Επιστρέφοντας στη Κω, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα είχε προγραμαμτισμένη συνάντηση με τον δήμαρχο και τον έπαρχο.

KYRIAKOS 3

(Πηγή φωτογραφίας eurokinissi)

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ