ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Eπίσημα στη Δημοκρατική Συμπαράταξη ο Ιλχάν Αχμέτ

Eπίσημα στη Δημοκρατική Συμπαράταξη ο Ιλχάν Αχμέτ
Eurokinissi

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι παρασκηνιακές διαβουλεύσεις στη Δημοκρατική Συμπαράταξη και τις επόμενες ημέρες –σύμφωνα με πληροφορίες- αναμένονται και άλλες προσχωρήσεις, πέραν αυτών του Ιλχάν Αχμέτ και του Λεωνίδα Γρηγοράκου.

Η κοινοβουλευτική δύναμη του κόμματος ανέρχεται πλέον σε 18 βουλευτές, γεγονός που την κατατάσσει στην τρίτη θέση μαζί με τη Χρυσή Αυγή.

Η συμπόρευση του Ιλχάν Αχμέτ με τη Δημοκρατική Συμπαράταξη επισφραγίστηκε στην διάρκειας μισής ώρας συνάντηση που είχε με τη Φώφη Γεννηματά. Την περίμενε στο γραφείο της στη Βουλή μαζί με ένα κουτί σουτζούκ λουκούμ, όπως μας ενημέρωσαν. Οι πρώτες επαφές έγιναν πριν από περίπου ένα μήνα όταν ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος βρέθηκε στην εκλογική του περιφέρεια. Οι συζητήσεις συνεχίστηκαν και μετά τις γιορτές με το σημερινό αποτέλεσμα. Η Φώφη Γεννηματά στην επιστολή της προς τον Πρόεδο της Βουλής Νίκο Βούτση αναφέρει ότι αποδέχθηκε την επιθυμία του ανεξάρτητου βουλευτή να ενταχθεί στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ- ΔΗΜΑΡ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ