Το δώρο του Ιλχάν Αχμέτ στην Φώφη Γεννηματά (pic)
Στη Δημοκρατική Συμπαράταξη προσχώρησε και επίσημα ο βουλευτής Ροδόπης Ιλχάν Αχμέτ, μετά την αποχώρησή του από το Ποτάμι.
Το πρωί ο βουλευτής είχε συνάντηση με την επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά, στα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ, όπου της πρόσφερε και ένα δώρο.

(Πηγή φωτογραφίας ΑΠΕ-ΜΠΕ)
Συγκεκριμένα, ο Ιλχάν Αχμέτ έδωσε στη Φώφη Γεννηματά ένα κουτί σουτζούκ λουκούμ, το παραδοσιακό γλυκό της περιφέρειας του βουλευτή.
Το σουτζούκ λουκούμ είναι ένα μεγάλο, μακρόστενο λουκούμι που περιέχει ζάχαρη, γλυκόζη, νισεστέ, νερό και καρύδια (δεμένα σε σπάγκο). Τα καρύδια μπορούν να αντικαταστήσουν την έλλειψη ζάχαρης ως γλυκαντική ουσιά.
Το σουτζούκ λουκούμ αρχικά εμφανίστηκε στα χαρέμια των σουλτάνων, ενώ σερβίρεται στα καφενεία μαζί με καφέ και είναι παραδοσιακό κέρασμα στα ορθόδοξα μοναστήρια. Έχει άρωμα τριαντάφυλλου, γαρίφαλου και κανέλλας.
Tέσσερα προγράμματα «Εξοικονομώ» παρατάθηκαν: Παράθυρο για την ολοκλήρωση των έργων
01:00
Μέχρι τις 15 Μαίου υποβάλλονται οι αιτήσεις για το Youth Pass - Βήμα βήμα η διαδικασία
00:30
Ο αρχηγός του στρατού της Ουγκάντα δηλώνει 14% Έλληνας και απόγονος του Μεγάλου Αλεξάνδρου
23:56
Washington Post: Το USS Gerald R. Ford αποχωρεί από τη Μέση Ανατολή
23:44