Άδωνις Γεωργιάδης: Η χώρα επιστρέφει στο σενάριο της δραχμής
Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης από την Πάτρα.
Ο κ. Γεωργιάδης στην ομιλία του, στο πλαίσιο της εκδήλωσης της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής της Ν.Δ στην Αχαΐα, αναφερόμενος στη διαπραγμάτευση της κυβέρνησης με τους δανειστές και την β΄ αξιολόγηση υποστήριξε ότι η «χώρα επιστρέφει στο σενάριο της δραχμής, γεγονός που οφείλεται σε αυτά που έχει υπογράψει η Κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου» και πρόσθεσε ότι «κάθε μέρα που περνά και δεν υπάρχει συμφωνία των δύο πλευρών, ο λογαριασμός για τη χώρα μεγαλώνει».
Η δριμεία κριτική του Άδωνι Γεωργιάδη κατά της κυβέρνησης, σύμφωνα με το thebest.gr, συνεχίστηκε, λέγοντας: «Αυτοί που σήμερα κυβερνούν πρέπει να φύγουν σύντομα» και επανέλαβε το αίτημα της Ν.Δ για πρόωρες εκλογές».
Στρατιωτικός ηγέτης - Μπουρκίνα Φάσο: «Ξεχάστε τη Δημοκρατία, δεν είναι για εμάς»
14:13
LIVE: «Αληθινή Υπόσχεση»: Kύμα επιθέσεων στο Τελ Αβίβ ανακοίνωσε το Ιράν - Το σχέδιο του Ισραηλινού Στρατού για το Λίβανο
14:03
Εισαγγελείς κατά Κωνσταντοπούλου: Ασχημονεί και παρανομεί πίσω από το μανδύα της βουλευτικής ασυλίας
14:01
«Πυρ ομαδόν» από την αντιπολίτευση για τις παραιτήσεις και τον ανασχηματισμό
13:58