Τι θα κάνει ο γιος του Γιάννου Παπαντωνίου στη Νέα Δημοκρατία;
Μπροστά σε ένα όνομα έκπληξη βρέθηκαν οι βουλευτές και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας βλέποντας τα πρόσωπα που προέκυψαν από το Μητρώο Στελεχών της ΝΔ, το οποίο είχε ανακοινώσει ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι «γαλάζιοι», το Σαββατοκύριακο μετά την δημοσιοποίηση των πρώτων στελεχών που πέρασαν από την αξιολόγηση του Μητρώου Στελεχών της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Από τις 1300 αιτήσεις, 400 άτομα πέρασαν στο τελικό στάδιο και ήδη σχηματίστηκε μια πρώτη δεκαπεντάδα, εντός της οποίας είναι ο Νικήτας Παπαντωνίου, γιος του πρώην υπουργού Γιάννου Παπαντωνίου που είναι από τα πρώτα 15 στελέχη που προκρίθηκαν μέσω της διαδικασίας αξιολόγησης από το Μητρώο Στελεχών.
Έχει σπουδάσει φυσική στο ΕΜΠ, έχει κάνει μεταπτυχιακό στο ΕΚΠΑ και σήμερα είναι κεντρικό στέλεχος της εταιρείας Nobacco που δραστηριοποιείται στον χώρο των καπνικών προϊόντων.
ΔΟΑΕ: «Κανένα μη φυσιολογικό επίπεδο ραδιενέργειας» - μετά την αεροπορική επιδρομή στη Ντιμόνα
22:05
«Ασημένιος» ο Καραλής στο Παγκόσμιο της Πολωνίας - «Πέταξε» στα 6.05 στο άλμα επί κοντώ
21:53
Ταλαιπωρία για 673 επιβάτες πλοίου στη Ραφήνα - Εμπλοκή κάβου στην προπέλα κατά την αναχώρηση
21:45
Ιρανικά ΜΜΕ: «Η επίθεση στη Ντιμόνα είναι απάντηση για το πλήγμα στη Νατάνζ»
21:31