Δημοκρατική Συμπαράταξη και με τη ...βούλα ο Ιλχάν Αχμέτ
Επισήμως στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης εντάσσεται, μετά την αποχώρησή του από το Ποτάμι, ο βουλευτής Ροδόπης, Ιλχάν Αχμέτ.
Ο βουλευτής ανακοίνωσε με επιστολή του στον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση ότι εντάσσεται στην κοινοβουλευτική ομάδα της ΔΗ.ΣΥ.
Η συμπόρευση του Ιλχάν Αχμέτ με τη Δημοκρατική Συμπαράταξη επισφραγίστηκε στη διάρκειας συνάντησης που είχε με τη Φώφη Γεννηματά την περασμένη Παρασκευή. Την περίμενε στο γραφείο της στη Βουλή μαζί με ένα κουτί σουτζούκ λουκούμ. Οι πρώτες επαφές έγιναν πριν από περίπου ένα μήνα όταν ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος βρέθηκε στην εκλογική του περιφέρεια. Οι συζητήσεις συνεχίστηκαν και μετά τις γιορτές με το σημερινό αποτέλεσμα.
Η Φώφη Γεννηματά στην επιστολή της προς τον Πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση αναφέρει ότι αποδέχθηκε την επιθυμία του ανεξάρτητου βουλευτή να ενταχθεί στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ- ΔΗΜΑΡ.
Διασώθηκαν 131 μετανάστες από το Λιμενικό στη Γαύδο - Μεταφέρθηκαν στο λιμάνι του νησιού
09:02
Τραγωδία με τέσσερις νεκρούς ορειβάτες στα Βαρδούσια: Με ελικόπτερο θα μεταφερθούν οι σοροί
08:51
Αντίστροφη μέτρηση για τα τέλη κυκλοφορίας - Πώς θα πληρώσετε λιγότερα
08:38
Ιστορικά ρεκόρ και εξαιρετικές επιδόσεις στις αγορές - Οι καταλύτες του 2025
08:25