ΝΔ για Παππά και Καμμένο: «Ντροπή το ταξίδι με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος»
Η Νέα Δημοκρατία σχολιάζει δυσμενώς την μετάβαση του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου και του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκου Παππά σε επίσημο δείπνο που παρέθεσε ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής με αφορμή την 58η ορκωμοσία του Προέδρου των ΗΠΑ, με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος.
«Η δημοσίευση της φωτογραφίας του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου, απλωμένου στο πρωθυπουργικό αεροσκάφος στο ταξίδι του προς τις Η.Π.Α., δείχνει το πραγματικό ύφος και ήθος της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ», σχολίασε δεικτικά ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης σε δήλωσή του.
Γιατί ο κ. Καμμένος δεν ταξίδεψε με το αεροπλάνο της γραμμής, «ώστε να εξοικονομήσει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για το ελληνικό Δημόσιο;», διερωτήθηκε ο κ. Γεωργιάδης και τόνισε: «Τη φωτογραφία αυτήν την παραδίδουμε σε όλους όσοι πίστεψαν ότι ψηφίζοντας τον κ. Τσίπρα ψηφίζουν το “νέο” στην πολιτική. Μία μόνο λέξη ταιριάζει: Ντροπή».
Και ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της ΝΔ Μακάριος Λαζαρίδη σχολίασε το ταξίδι των δύο υπουργών μέσω twitter.

«Με το κυβ. αεροσκάφος στις ΗΠΑ οι κ.κ. Παππάς και Καμμένος με μεγάλο κόστος για τους πολίτες. Αυτό είναι το "νέο" ύφος & ήθος ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ», έγραψε.
Μετά την Ισπανία, η Σλοβενία και η Ιρλανδία ζητούν την αναστολή της συμφωνίας σύνδεσης ΕΕ - Ισραήλ
11:54
Φωτιά στο Πήλιο: Συνελήφθη 59χρονος για εμπρησμό από αμέλεια – Του επιβλήθηκε πρόστιμο 2.925 ευρώ
11:53
Πάνω από 900.000 δολάρια για σωσίβιο του Τιτανικού – Ανήκε σε επιζήσασα της τραγωδίας
11:45
O CEO της Nova, Γιώργος Λάμπρου στο 11ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών
11:42