Ο Νίκος Παππάς φόρεσε γραβάτα στην Ουάσιγκτον (pic)
Στην Ουάσιγκτον βρίσκονται από την Πέμπτη ο Νίκος Παππάς και ο Πάνος Καμμένος, προσκεκλημένοι σε επίσημο δείπνο που παραθέτει απόψε ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής, με αφορμή την ορκωμοσία του Ντόναλντ Τραμπ.
Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης παραβρέθηκε σε εκδήλωση που διοργάνωσε η Επιτροπή Εγκαινίων της Αμερικανικής Προεδρίας προς τιμήν των Ελληνοαμερικανών-μελών της νέας κυβέρνησης των ΗΠΑ.
Στον λογαριασμό του στο Twitter, ο υπουργός, με αφορμή την εκδήλωση, στην οποία και ήταν ομιλητής, επισύναψε μια φωτογραφία όπου φαίνεται να φοράει γραβάτα για πρώτη φορά, γράφοντας:
Η Ελλάδα ανακάμπτει & θέλουμε να γίνετε πρεσβευτές της στη νέα κυβέρνηση (δείπνο προς τιμήν των ελληνοαμερικανών μελών της κυβέρνησης Τραμπ).
Τραγωδία στην Άρτα: 35χρονη μητέρα πέθανε λίγες ημέρες μετά τη γέννηση του παιδιού της
13:35
Οι ουκρανικές μυστικές υπηρεσίες πίσω από την απόπειρα δολοφονίας ενός Ρώσου στρατηγού λέει η Μόσχα
13:28
Κινηματογραφική καταδίωξη 17χρονου στον Άγιο Δημήτριο: Οδηγούσε χωρίς δίπλωμα, αναζητείται ο συνοδηγός
13:18
Θεσσαλονίκη: Δύο συλλήψεις για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης - Καταδίωξη και σύλληψη 17χρονου
13:09