Μπλόκα αγροτών: Τι ζητά η Ένωση Κεντρώων από την κυβέρνηση
Να μειώσει τη φορολογία των αγροτών, καλεί την κυβέρνηση η Ένωση Κεντρώων, με αφορμή τις κινητοποιήσεις που ξεκινούν οι αγρότες, αντιδρώντας στις φορολογικές και ασφαλιστικές ρυθμίσεις που προωθεί η κυβέρνηση.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση η Ένωση Κεντρώων ζητά από την κυβέρνηση «να μειώσει αισθητά τη φορολογία των κατ΄ αποκλειστικώς και κύριο επάγγελμα αγροτών για εισόδημα μέχρι 15.000 ευρώ ετησίως. Από εκεί και μετά να τηρηθούν όσα έχουν προβλεφθεί, γιατί οι Έλληνες πρέπει να συμμετάσχουμε στην ανόρθωση της οικονομίας».
Επιπλέον, η Ένωση Κεντρώων υπογραμμίζει ότι «τα μέτρα ήρθαν σαν αποτέλεσμα μιας ανοικοκύρευτης πολυετούς πορείας, σε ένα πελατειακό σύστημα».
ΧΡΗΜΑ
Δύο νέα προγράμματα για προσιτή στέγη - Έρχεται νέο «Ανακαινίζω»
02:00
ΧΡΗΜΑ
: Πρόγραμμα Μετεγκατάσταση: Ποιοι δικαιούνται έως 10.000 για να μετακομίσουν
01:00
ΕΛΛΑΔΑ
Τουλάχιστον 15 νεκροί από σύγκρουση σκάφους του λιμενικού με ταχύπλοο διακινητών ανοικτά της Χίου (vid)
00:52
ΧΡΗΜΑ
Ανοίγουν 60.000 νέες θέσεις εργασίας από προγράμματα της ΔΥΠΑ - Αναλυτικά όλες οι πληροφορίες
00:30
ΕΛΛΑΔΑ