Η αντίδραση του Θεοδωράκη για τον Φωτήλα και η… υπόσχεση του
Την επισημοποίηση της προσχώρησης του Ιάσονα Φωτήλα στη Νέα Δημοκρατία, σχολίασε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, αφήνοντας πολλές αιχμές τόσο για τον κ. Φωτήλα όσο και για τα υπόλοιπα στελέχη που έχουν αποχωρήσει από το κόμμα και έχουν ενταχθεί σε άλλες πολιτικές δυνάμεις.
Ο Σταύρος Θεοδωράκης επεσήμανε ότι νιώθει «θλίψη» και πρόσθεσε στην ανάρτησή του στο facebook: «Πώς να αλλάξει η έρμη η Ελλάδα, αν δεν αλλάξουμε εμείς; Αν η πολιτική παραμείνει καριέρα χωρίς αρχές. Αν ο σκοπός αγιάζει τα μέσα, για βουλευτές και για αρχηγούς. Δεν θα τους πω τίποτε άλλο. Να αναλογιστούν όμως ποιο είναι το μήνυμα που στέλνουν στους πολίτες».
Στη συνέχεια ο πρόεδρος του Ποταμιού, υπογράμμισε ότι «Όσο για μας, εμάς που δημιουργήσαμε το Ποτάμι, θα επιμείνουμε. Δεν θα μοιάσουμε στο τέρας που πολεμάμε. Το σκαρί έχει υποστεί πολλές ζημιές, αλλά έτσι είναι όταν ταξιδεύεις σε αχαρτογράφητα νερά. Θα ξαναβγούμε στα ανοιχτά. Σας το υπόσχομαι».
Διαβάστε αναλυτικά όσα έγραψε στο facebook ο κ. Θεοδωράκης για τον "αρραβώνα" του με την Νέα Δημοκρατία.
Διοικητικό Εφετείο Αθηνών: Ευθεία προσβολή κατά της Δικαιοσύνης η επίθεση με βαριοπούλες και μπογιές
12:51
Μητσοτάκης για τους πυροβολισμούς στις ΗΠΑ: «Η βία δεν έχει θέση στη δημοκρατία»
12:36
Άγνωστος επιτέθηκε σε δύο άνδρες στο λόφο του Φιλοπάππου και εξαφανίστηκε - Τραυματίστηκαν ελαφρά
12:28
Η νέα Porsche Cayenne Electric Coupe είναι κομψή και μπορεί να είναι και πανίσχυρη
12:09