ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Σκοτωμός» του Κακλαμάνη με χρυσαυγίτες βουλευτές (vid)

«Σκοτωμός» του Κακλαμάνη με χρυσαυγίτες βουλευτές (vid)
Eurokinissi-ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ/Φωτογραφία αρχείου

Ανέβηκαν οι τόνοι στη βουλή κατά τη συζήτηση για την άρση ασυλίας βουλευτών της Χρυσής Αυγής.

Συγκεκριμένα, όταν βρισκόταν στο βήμα της βουλής ο βουλευτής της Χ.Α, Χρήστος Παππάς κάποιος από τα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ, τον διέκοψε, με αποτέλεσμα εκείνος να εξοργιστεί και να του απαντήσει: «εσύ βγάλε τον σκασμό».

Στη συνέχεια ο κ. Παππάς δήλωσε ότι «οι εθνικιστές και ο ίδιος προσωπικά για τις ιδέες τους, μπορούν να πάνε και φυλακή, μπορούν να κάνουν και εξορίες, όπως κάποτε κάποιοι αριστεροί που τώρα είναι καλοβολεμένοι».

«Το προεδρείο θεωρεί ότι εκφράζει τη συντριπτική πλειοψηφία του Σώματος , λέγοντας ότι στη Δημοκρατία που έχουμε σήμερα στην Ελλάδα, για τις ιδέες του, ούτε κανείς πάει φυλακή ούτε εξορίζεται. Να το ξεκαθαρίζουμε...», σχολίασε ο Νικήτας Κακλαμάνης που προέδρευε της διαδικασίας.

Στη δήλωση του Νικήτα Κακλαμάνη, αντέδρασε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Π. Ηλιόπουλος ο οποίος όρθιος από το έδρανό του διαμαρτυρήθηκε φωνάζοντας προς το προεδρείο.

«Δεν ρώτησα την άποψή σας. Δεν θα μου πείτε εσείς ποια άποψη θα διατυπώσω», απάντησε ο Νικήτας Κακλαμάνης αλλά ο βουλευτής συνέχισε να διαμαρτύρεται. «Κύριε Ηλιόπουλε κατεβάστε το χέρι και ηρεμήστε. Κατεβάστε το χέρι κάτω. Καθίστε κάτω. Καθίστε κάτω. Καθίστε κάτω για τρίτη φορά. Σας ανακαλώ στην τάξη και αν δεν καθίσετε κάτω θα πάω στο επόμενο βήμα», είπε ο Νικήτας Κακλαμάνης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ