Παραιτήθηκε ο γ.γ του υπουργείου Ναυτιλίας
Την παραίτησή του από τη θέση του γενικού γραμματέα του υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής ανακοίνωσε ο Γιάννης Θεοτοκάς.
«Έχω υποβάλει από τα μέσα Δεκεμβρίου την παραίτηση μου στον υπουργό Παναγιώτη Κουρουμπλή. Ο κύκλος της παρουσίας μου στο υπουργείο ολοκληρώνεται με την ικανοποίηση ότι πολλές παρεμβάσεις που είχαν προγραμματιστεί στους τομείς ευθύνης μου υλοποιούνται ή έχει δρομολογηθεί η υλοποίησή τους. Ανοικτά θέματα, βεβαίως, παραμένουν αρκετά», αναφέρεται σε δήλωση του κ.Θεοτοκά.
«Πιστεύω ότι στο επόμενο διάστημα θα προχωρήσει ο προγραμματισμός για την αντιμετώπισή τους. Στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου εκφράζω τις ειλικρινείς ευχές για καλή επιτυχία στο έργο τους», καταλήγει η δήλωσή του.
ΕΛΛΑΔΑ
Θεσσαλονίκη: Πέθανε ο αστυνομικός που είχε ενημερωθεί καθυστερημένα ότι έπασχε από καρκίνο
22:38
ΚΟΣΜΟΣ
Aνησυχία ΠΟΥ για την «μαύρη βροχή» μετά τις επιθέσεις σε εγκαταστάσεις καυσίμων στο Ιράν
22:30
ΕΛΛΑΔΑ
Θεσσαλονίκη: 27χρονος οδηγός παρέσυρε και σκότωσε πεζό στην Πολίχνη
22:19
ΕΛΛΑΔΑ
Τζόκερ: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί που κερδίζουν 1.000.000 ευρώ
22:08
ΚΟΣΜΟΣ