Εκδήλωση μνήμης στη Βουλή για τους μάρτυρες του Ολοκαυτώματος
Με ενός λεπτού σιγή η Βουλή τίμησε σε ειδική εκδήλωση, τους Έλληνες Εβραίους, μάρτυρες του Ολοκαυτώματος.
«Αν ξεχνάμε ό,τι συνέβη στο Ολοκαύτωμα είμαστε αναγκασμένοι να το ξαναζήσουμε», επεσήμανε ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης στην ειδική εκδήλωση της Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της και της Κοινοβουλευτικής Ομάδα Φιλίας Ελλάδας – Ισραήλ.
Ο Πρόεδρος της Βουλής υπογράμμισε την ανάγκη διαφύλαξης της ιστορικής παρακαταθήκης και την ανασύσταση της εθνικής μνήμης, υπογραμμίζοντας ότι απαιτείται μια πολιτική και ιδεολογική μάχη αξιών για να έχει μέλλον η ανθρωπότητα.
«Έγκλημα με βαθιές ιδεολογικές ρίζες που απεργάστηκαν άνθρωποι εναντίον του ανθρώπινου πολιτισμού», χαρακτήρισε το Ολοκαύτωμα ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου.
Κακοκαιρία Byron: Εκτός λειτουργίας το Τραμ σε τμήμα της γραμμής Ασκληπιείο Βούλας - Λουτρά Αλίμου
08:02
80 χρόνια από την εξαφάνιση της Πτήσης 19 στο Τρίγωνο των Βερμούδων – Τι συνέβη πραγματικά
08:00
Κλειστά σχολεία και σχολές σήμερα λόγω του Byron – Με τηλεκπαίδευση τα μαθήματα
07:52
AKTOR: Αναθεώρηση 5ετούς πλάνου λόγω LNG και ομολογιακού των 140 εκατ. ευρώ – Τι θα χρηματοδοτήσει
07:50