Συνελήφθη ο άντρας που απειλούσε τον Παύλο Πολάκη
Με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, έκανε γνωστό ότι συνελήφθη ένας άνδρας που έστελνε απειλητικά μηνύματα στον ίδιο και στην γυναίκα του.
Ο κ. Πολάκης, στην ανάρτησή του ευχαρίστησε επίσης τους αξιωματικούς της Ασφάλειας Αττικής, ενώ άφησε υπονοούμενα και για την χρονική στιγμή που συνελήφθη ο δράστη λέγοντας χαρακτηριστικά: να θεωρήσω ότι πρόκειται για απλή σύμπτωση που αυτό συνέβη μετά τις αλλαγές στην ιεραρχία και του ηλεκτρονικού εγκλήματος».
Σημειώνεται ότι ο κ. Πολάκης, έγραψε στο Facebook, το όνομα του άνδρα που συνελήφθη και το ψευδώνυμό του στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

ΚΟΣΜΟΣ
Γαλλία: Από το μεσημέρι η απαγόρευση αλκοόλ εν μέσω καύσωνα- Τετραπλασιάστηκαν οι καρδιακές ανακοπές
10:05
ΚΟΣΜΟΣ
Κονγκό: Στους 304 οι θάνατοι από τον Έμπολα - Στα 1155 τα επιβεβαιωμένα κρούσματα
10:00
ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
Μία νέα παραθαλάσσια, family-focused εμπειρία διαμονής μάς περιμένει μόλις μία ανάσα από την Αθήνα
10:00
ΕΛΛΑΔΑ
Καιρός: Βροχές και μελτέμια τις επόμενες μέρες, αυξημένος κίνδυνος πυρκαγιάς- Οι «κόκκινες» περιοχές
09:51
ΕΛΛΑΔΑ