Βίτσας: Τα ελληνικά σύνορα είναι και θα είναι απαραβίαστα
Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας μιλώντας σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Ξάνθη ανέφερε ότι τα ελληνικά σύνορα είναι και θα είναι απαραβίαστα.
Συγκεκριμένα δήλωσε ότι:
Με αφορμή την εδώ παρουσία μου θέλω να στείλω ένα μήνυμα προς όλες τους κατευθύνσεις πέραν των ελληνικών συνόρων: Τα ελληνικά σύνορα, χερσαία, θαλάσσια και εναέρια είναι και θα είναι απαραβίαστα και δεν πρόκειται να τα βάλουμε σε κανένα τραπέζι διαπραγμάτευσης.
Η εθνική ανεξαρτησία της χώρας μας, δεν μας δόθηκε από κάποιους αλλά κατακτήθηκε με αγώνες και πολλές θυσίες, διαχρονικά του ελληνικού λαού. Οι όποιες συνθήκες ήρθαν να επικυρώσουν το αποτέλεσμα αυτών των αγώνων.
Η αμφισβήτηση των συνθηκών που ορίζουν τα σημερινά σύνορα στην περιοχή μας από αυτούς που εκφράζεται δεν αποτελεί ένδειξη δύναμης αλλά αδυναμίας.
Για την Ελλάδα αποτελεί δύναμη, οι άνθρωποί της, η ιστορία της, η φιλειρηνική πολιτική που ασκεί, η πολιτική φιλίας και συνεργασία με τις άλλες χώρες και πάνω απ’ όλα η πολιτική σεβασμού των κανόνων του Διεθνούς Δικαίου και η τήρηση και ο σεβασμός των βασικών αρχών των ανθρωπίνων δικαιωμάτων όχι μόνο για τους Έλληνες πολίτες αλλά για κάθε άνθρωπο.
Δασμοί 3 ευρώ σε παραγγελίες έως 150 ευρώ από 1/7 στα μικροδέματα - Τι αλλάζει στις online αγορές
03:00
Posokanei: Πόσα προϊόντα των σούπερ μάρκετ περιλαμβάνει η εφαρμογή
02:00
Τι πρέπει να περιλαμβάνει το νέο κιτ πρώτων βοηθειών αυτοκινήτου
01:00
Έκτακτη οικονομική ενίσχυση 150 ευρώ ανά παιδί: Πότε θα καταβληθεί στους δικαιούχους
00:30