Ολ. Γεροβασίλη: Δεν θα ληφθούν προληπτικά μέτρα το 2018
Αισιόδοξη για το κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης εμφανίστηκε στη Βουλή η Όλγα Γεροβασίλη, υποστηρίζοντας ότι δεν πρόκειται να ληφθούν προληπτικά μέτρα για μετά το 2018, όπως ζητούν οι δανειστές.
Η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης στο πλαίσιο συζήτησης επερώτησης βουλευτών της ΝΔ για τις προσλήψεις στο δημόσιο, διέψευσε κι εκείνη με τη σειρά της τα σενάρια ψήφισης των μέτρων από 180 βουλευτές.
Οι 153 βουλευτές της συμπολίτευσης δεν θα ψηφίσουν και κατά συνέπεια δεν φτάνουν οι «πρόθυμοι της αντιπολίτευσης», είπε και στρέφοντας τα πυρά της κατά της αξιωματικής αντιπολίτευσης, την κατηγόρησε ότι κάθε φορά που ο Σόιμπλε ζητά δηλώσεις υποταγής από την κυβέρνηση, η ΝΔ ζητά δηλώσεις υποταγή από τον ελληνικό λαό.
Απαντώντας στην κριτική των βουλευτών της ΝΔ, η Όλγα Γεροβασίλη σημείωσε ότι υπάρχουν οι προϋποθέσεις για πολιτική συμφωνία. ''Ο ελληνικός λαός δεν κάνει θυσίες για να δει ξανά το “ναι σε όλα” στην ημερήσια διάταξη'' και απέδωσε τις καθυστερήσεις στην ολοκλήρωση της αξιολόγησης στη διάσταση απόψεων που καταγράφεται μεταξύ ΔΝΤ και ευρωπαϊκών θεσμών.
''Δίνουμε έναν πολυμέτωπο αγώνα για να βγει η χώρα από την επιτροπεία στην οποία την καταδίκασαν οι κυβερνήσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ'', είπε.
SPONSORED
Από τη διπλωματία του πολέμου, στο γήπεδο: Θρίλερ με τις βίζες μελών της Εθνικής Ιράν στο Moυντιάλ
23:57
Κρήτη: Σύλληψη 37χρονου παλαιστινιακής καταγωγής που κατηγορείται ως μέλος της Χαμάς
23:55
Ζωολογικός κήπος της Ταϊπέι καλωσόρισε ένα ζευγάρι κόκκινα πάντα από την Κίνα
23:44
Η Lego λανσάρει τη Σαγράδα Φαμίλια με 12.060 κομμάτια - Το μεγαλύτερο σετ που έχει δημιουργήσει
23:34