ΣΥΡΙΖΑ: Έκθετος ο κ. Μητσοτάκης για το Πόθεν Έσχες της συζύγου του
«Ξανά έκθετος» υποστηρίζει ότι είναι ο κ. Μητσοτάκης, σύμφωνα με το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, αυτή τη φορά για το πόθεν έσχες της συζύγου του, Μαρέβας Γκραμπόφσκι.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «την ίδια στιγμή που η γαλλική κοινή γνώμη συνταράσσεται από το 'Penelope gate', το σκάνδαλο απόκρυψης αργομισθίας της συζύγου του Γάλλου υποψήφιου Προέδρου της Δεξιάς κ. Φιγιόν, δημοσίευμα στην εφημερίδα Documento αναφέρει ότι ο πρόεδρος της ΝΔ αποφεύγει συστηματικά και με ιδιαίτερα τεχνάσματα να δημοσιοποιήσει το πόθεν έσχες της συζύγου του».
Και στη συνέχεια της ανακοίνωσης το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ παραθέτει σειρά ερωτημάτων: «Το εύλογο ερώτημα είναι: Γιατί; Τι έχει να κρύψει;
Ισχύει ότι υπάρχουν αγορές ακινήτων εκατομμυρίων ευρώ στο κέντρο του Παρισιού; Ισχύει ότι είχε συστήσει εταιρία με τον ελεγχόμενο για τη λίστα Λαγκάρντ και τα Panama Papers κ. Παπασταύρου;».
Και η ανακοίνωση καταλήγει: «Αναμένουμε τη στοιχειώδη παρρησία από πλευράς του Κ. Μητσοτάκη ώστε να δημοσιοποιήσει το πόθεν έσχες της συζύγου του και να δώσει απαντήσεις στον ελληνικό λαό.
Μετά την υπόθεση Siemens, λοιπόν, και τον Κήρυκα Χανίων, άλλο ένα θέμα για το οποίο είναι έκθετος ο κ. Μητσοτάκης».
Απόστολος Γιώτας: «Προσπαθώντας να συμφιλιωθούμε με τη μοναξιά, κερδίζουμε λίγο παραπάνω χρόνο»
12:56
Δεξαμενόπλοιο χτυπήθηκε από άγνωστο βλήμα στα Στενά του Ορμούζ
12:45
Ο «χάρτης» της εργασίας μετά τη συνταξιοδότηση - Πάνω από 300.000 συνταξιούχοι εργάζονται σήμερα
12:37
Νέα Ιωνία: 35χρονος επιτέθηκε σε γυναίκα οδηγό ταξί, την δάγκωσε και της έκοψε το αυτί
12:37