ΝΔ: Τα πληρωμένα πιστόλια του Μαξίμου...
Για «πληρωμένα πιστόλια του Μεγάρου Μαξίμου» τα οποία «για άλλη μια φορά, βυθίζουν την πολιτική ζωή του τόπου στο βούρκο» κάνει λόγο η ΝΔ τονίζοντας πως «δεν διστάζουν να αφήσουν χυδαία υπονοούμενα για την προσωπική ζωή του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας».
Απαντώντας σε δημοσίευμα αλλά και ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ το Γραφείο Τύπου της ΝΔ σε ανακοίνωσή του αναφέρει πως έφτασαν στο σημείο να ισχυριστούν ότι η διάσταση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας με τη σύζυγό του ήταν περίπου σκηνοθετημένη για να μην δηλωθεί στο πόθεν έσχες ένα ακίνητο που είχε η ίδια αγοράσει και είναι δηλωμένο στη γαλλική εφορία.
«Βαξεβάνης, Καλογρίτσας, Τσίπρας και Παππάς είναι ένα και το αυτό. Τους πληρωμένους εκτελεστές συμβολαίων θα τους κρίνει η Ελληνική Δικαιοσύνη. Τους πολιτικούς τους καθοδηγητές θα τους κρίνει ο Ελληνικός λαός» καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΔ.
Ποια η διαδικασία χορήγησης του επιδόματος διοίκησης στις Ένοπλες Δυνάμεις - Οι δικαιούχοι
04:00
Ηλεκτρικό ρεύμα: Πού κυμαίνονται οι τιμές του πράσινου τιμολογίου της ΔΕΗ για τον Αύγουστο
03:00
Θερινές εκπτώσεις: Έως πότε διαρκούν - Ποιες οι υποχρεώσεις των επιχειρήσεων
02:00
Τι πρέπει να περιέχει το κιτ πρώτων βοηθειών στο φαρμακείο Αυτοκινήτων από την 1η Ιανουαρίου 2027
01:00