Αποκάλυψη: Νέα αποχώρηση από το Ποτάμι
Το Ποτάμι βρίσκεται ενώπιον μίας ακόμη αποχώρησης, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του CNN Greece, ο βουλευτής Κώστας Μπαργιώτας, θα καταθέσει το πρωί της Τρίτης, αίτηση ανεξαρτητοποίησης.
Το παρασκήνιο και αυτής της αποχώρησης είναι έντονο, με τον κ. Μπαργιώτα να βρίσκεται το βράδυ της Δευτέρας δίπλα στη Φώφη Γεννηματά και τον Κώστα Σκανδαλίδη στην παρουσίαση του βιβλίου του Γιάννη Μανιάτη.
Αυτή η παρουσία του κ. Μπαργιώτα έρχεται να επιβεβαιώσει και τις πληροφορίες το τελευταίο διάστημα πως επίκειται «γάμος» με τη Δημοκρατική Συμπαράταξη.
Άλλωστε ο κ. Μπαργιώτας στις τοποθετήσεις του στα συλλογικά όργανα του κόμματος δεν έχει κρύψει ποτέ την επιθυμία του να ενταχθεί το Ποτάμι στη γενικότερη κίνηση που συντελείται στο χώρο της Κεντροαριστεράς.
SPONSORED
Προειδοποιήσεις Χέγκσεθ σε Κούβα και Ιράν: «Μην σκεφτούν να μας προκαλέσουν - Δεν θα αντέξουν»
20:08
Ο Φάμελος απαντά στον Πολάκη για Τσίπρα: Είναι το μοναδικό σενάριο συνέχειας του ΣΥΡΙΖΑ
19:58
ΚΚΕ για φωτοβολταϊκό πάρκο στην Πρέβεζα: Εγγυμονεί κινδύνους για κατοίκους, περιβάλλον και μνημεία
19:49
Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να βοηθήσει στην έλλειψη στέγης
19:40