ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Άγρια βεντέτα» Πολάκη με Άδωνι και η απειλή για αποκαλύψεις

«Άγρια βεντέτα» Πολάκη με Άδωνι και η απειλή για αποκαλύψεις
EUROKINISSI/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ

Διαστάσεις άγριας βεντέτας έχει προσλάβει η κόντρα Γεωργιάδη- Πολάκη με τους δυο τους να ανταλλάσουν βαριές κατηγορίες και να απειλούν με αποκαλύψεις.

Με αφορμή τη σημερινή συνεδρίαση της επιτροπής Δεοντολογίας της Βουλής, όπου συζητήθηκε η μήνυση που είχαν καταθέσει εναντίον του αναπληρωτή υπουργού Υγείας ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και η σύζυγός του Ευγενία Μανωλίδου, για συκοφαντική δυσφήμιση μετά τα όσα είχε πει στη Βουλή για ραβασάκια που έστελναν για προσλήψεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ, ο καυγάς φούντωσε και πάλι.

Η απόφαση που ελήφθη από την πλειοψηφία, ότι η υπόθεση Πολάκη «σκοντάφτει» στο νόμο περί ευθύνης υπουργών και κατά συνέπεια το αίτημα για την άρση της ασυλίας του δεν μπορεί να φτάσει στην Ολομέλεια, προκάλεσε την αντίδραση του Αδωνι Γεωργιάδη. Σε δηλώσεις του κατηγόρησε τον κ. Πολάκη ότι κρύβεται πίσω από τη βουλευτική του ασυλία, αποκαλώντας τον «κοινό συκοφάντη».

Μόλις πληροφορήθηκε ο Παύλος Πολάκης τις δηλώσεις, άστραψε και βρόντηξε. Προανήγγειλε αποκαλύψεις, όπου αυτά –όπως είπε- που λέμε τώρα, με τα άλλα που έρχονται, είναι ψιλι-κοκο. Αναρωτήθηκε μάλιστα, εάν θα τρέχει εκείνος στη Δικαιοσύνη, επειδή αυτός που έπιασε με την αίγα στην πλάτη, του κάνει μήνυση.

Σε συνομιλία του με τους δημοσιογράφους ανέφερε πως η εντολή που έχει λάβει είναι να βελτιώσει το χώρο ευθύνης του, αλλά και να τον «ξεβρομίσει». Σε αυτή τη διαδικασία, πρόσθεσε, έχει πιάσει του Χριστού τα πάθη από δουλειές που έχουν γίνει. «Να πάω εγώ στα δικαστήρια επειδή με μηνύει ότι τον έπιασα να έχει κάνει αυτές τις βρωμιές; Που το είδατε γραμμένο αυτό το πράγμα; Η λογική τους είναι, νομίζουν επειδή μου κάνουν μήνυση, θα κωλώσω, όχι έρχονται κι άλλα», είπε.

Την ίδια ώρα, αρνητική είναι η εισήγηση της επιτροπής Δεοντολογίας ως προς την άρση της ασυλίας της Ελένης Αυλωνίτου. Η επιτροπή που συνεδρίασε για δεύτερη φορά για το ίδιο θέμα, αποφάσισε με τις ψήφους της πλειοψηφίας να μην αρθεί η ασυλία της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ.

Η Ελένη Αυλωνίτου φέρεται να «σφάχτηκε» το 2012 με τον διευθυντή του Εθνικού Κέντρου Αθλητικών Ερευνών (ΕΚΑΕ) στο ΟΑΚΑ Σταύρο Χάτζο. Οι δύο τους είχαν αλληλομηνυθεί με τον διευθυντή του ΕΚΑΕ να την κατηγορεί για χειροδικία, αφού -όπως κατήγγειλε- τον έγδαρε με τα νύχια της και τον έσπρωξε με αποτέλεσμα να πέσει και να μεταφερθεί στο ΚΑΤ, ενώ η ίδια οδηγήθηκε στο αυτόφωρο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ