ΣΥΡΙΖΑ: Ως πότε θα κρύβεται ο Μητσοτάκης;
Δριμεία κριτική στον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωση που εξέδωσε.
«Οι αστειότητες περί μυστικής επίσκεψης στο Παρίσι πλέον έχουν περάσει στο επίπεδο του παραληρήματος από την πλευρά της αξιωματικής αντιπολίτευσης», σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ, απαντώντας στη σχετική ανακοίνωση της ΝΔ.
«Λογικό», προσθέτει, «αν σκεφτεί κανείς ότι ο αρχηγός του κόμματος, κ. Μητσοτάκης κρύβει το πόθεν έσχες της συζύγου του, λες και πρόκειται για προσωπικό δεδομένο, ενώ είναι εκ του νόμου υποχρέωσή του να το καταθέσει».
Ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει πως «το ερώτημα είναι πόσο ακόμα ο κ. Μητσοτάκης θα κρύβεται πίσω από τις ασυνάρτητες ανακοινώσεις του κόμματός του και τις δηλώσεις των στελεχών του».
ΕΛΛΑΔΑ
Σε εξέλιξη η πυρκαγιά στο Αλιβέρι Εύβοιας: Ήχησε το 112 για εκκένωση
14:00
ΚΟΣΜΟΣ
Απάτη «καρουζέλ» 46,9 εκατ. εξιχνίασε η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία στην Ελλάδα - Πώς δρούσε το κύκλωμα
13:40
ΚΟΣΜΟΣ
Έχασαν... το δρόμο για τη Γαλλία 20 τόνοι Έμενταλ αξίας 80.000 ευρώ
13:30
ΑΝΑΠΤΥΞΗ
Στουρνάρας για ελληνική οικονομία: Σύνεση και επενδύσεις η λύση για την αντιμετώπιση των προκλήσεων
13:16
CULTURE