ΣΥΡΙΖΑ: Ως πότε θα κρύβεται ο Μητσοτάκης;
Δριμεία κριτική στον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωση που εξέδωσε.
«Οι αστειότητες περί μυστικής επίσκεψης στο Παρίσι πλέον έχουν περάσει στο επίπεδο του παραληρήματος από την πλευρά της αξιωματικής αντιπολίτευσης», σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ, απαντώντας στη σχετική ανακοίνωση της ΝΔ.
«Λογικό», προσθέτει, «αν σκεφτεί κανείς ότι ο αρχηγός του κόμματος, κ. Μητσοτάκης κρύβει το πόθεν έσχες της συζύγου του, λες και πρόκειται για προσωπικό δεδομένο, ενώ είναι εκ του νόμου υποχρέωσή του να το καταθέσει».
Ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει πως «το ερώτημα είναι πόσο ακόμα ο κ. Μητσοτάκης θα κρύβεται πίσω από τις ασυνάρτητες ανακοινώσεις του κόμματός του και τις δηλώσεις των στελεχών του».
ΧΡΗΜΑ
Τα προγράμματα που κάνουν πρεμιέρα με στόχο να ανοίξουν τα κλειστά ακίνητα
05:00
ΧΡΗΜΑ
«Νταντάδες της Γειτονιάς»: Την Παρασκευή (24/04) ανοίγει η πλατφόρμα - Πώς γίνεται η εγγραφή
04:00
ΧΡΗΜΑ
Πρόγραμμα «Κινούμαι Ηλεκτρικά»: Μέχρι πότε παρατείνεται η προθεσμία των αιτήσεων
03:00
ΧΡΗΜΑ
Τέλος στις σφραγίδες για τα ταξίδια εντός Ευρώπης - Τι ισχύει για τα βιομετρικά στοιχεία
02:00
ΧΡΗΜΑ