ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άγριος καυγάς του Καμμένου με τον Μπακογιάννη για το στεφάνι στα Ίμια

Άγριος καυγάς του Καμμένου με τον Μπακογιάννη για το στεφάνι στα Ίμια

Άγρια κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο και τον Κώστα Μπακογιάννη.

Ο μεταξύ τους “πόλεμος” ξεκίνησε μετά τις δηλώσεις του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας για τον υπουργό Εθνικής Άμυνας να πετάξει από το ελικόπτερο στεφάνι στα Ίμια.

Συγκεκριμένα, ο κ. Μπακογιάννης, σε συνέντευξή του σε πρωινή εκπομπή του Alpha, αναφερόμενος στις πρόσφατες συνεχόμενες τουρκικές προκλήσεις ανέφερε:

«Αυτό που με χαλάει σε αυτή την ιστορία είναι οι διάφοροι τύποι οι οποίοι πουλάνε πατριωτισμό και καλά, λες και είναι πιο πατριώτες από όλους μας και παίζουν πολιτικά παιχνίδια». Όταν ρωτήθηκε αν αναφέρεται κάπου συγκεκριμένα, απάντησε: «Πήγε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας να ρίξει ένα στεφάνι στη θάλασσα στα Ίμια και μετά βγάζει φωτογραφίες και το πουλάει. Ρε μεγάλε, αν αυτά που λες τα εννοείς, πήγαινε προσγειώσου στο νησί και κατέθεσε στεφάνι».

Άμεση ήταν η αντίδραση του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου, ο οποίος με ανακοίνωση που εξέδωσε άφησε αιχμές τόσο για τον Κώστα Μπακογιάννη όσο και για την μητέρα του Ντόρα Μπακογιάννη.

«Ενημερώνουμε τον κύριο Περιφερειάρχη ότι η ρίψη στεφάνου έγινε στο ακριβές σημείο θυσίας των τριών ηρώων του Πολεμικού Ναυτικού στη θαλάσσια περιοχή των Ιμίων. Κατά τα άλλα, μπορεί να συνεννοηθεί με τη μητέρα του, που είχε αντίθετη άποψη για την απόδοση τιμών στο σημείο που θυσιάστηκαν οι τρεις ήρωες αξιωματικοί, που επιμένει για την περικοπή 350 εκατομμυρίων από τον προϋπολογισμό του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και βαρύνεται ως Υπουργός Εξωτερικών για την αντιμετώπιση της υπόθεσης δολοφονίας του Σμηναγού (Ι) Κωνσταντίνου Ηλιάκη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.

Από την πλευρά του ο Περιφερειάρχης δεν άφησε ασχολίαστη τη δήλωση του Πάνου Καμμένου και με ανάρτηση στο facebook, του άσκησε δριμεία κριτική για όσα ανέφερε για την Ντόρα Μπακογιάννη καθώς και για τα... σύνορα.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Καμμένο που μου με τιμά με επίσημη απάντηση του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης, έστω και αν αυτή συνοψίζεται στη φράση "....της μάνας σου" και δεν στέκεται στην ουσία. Είμαι σίγουρος ότι με αυτόν τον Υπουργό (και τις στολές του), τα σύνορα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας είναι ασφαλή. Το ίδιο εύχομαι και για τα σύνορα της χώρας. Άλλωστε εγώ, το μόνο που του ζήτησα, ήταν να... "προσγειωθεί"», έγραψε ο κ. Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ