ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η φράση του Πολάκη που προκάλεσε έντονη αντίδραση της ΝΔ

Η φράση του Πολάκη που προκάλεσε έντονη αντίδραση της ΝΔ
Eurokinissi/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Έντονη ήταν η αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας με αφορμή δηλώσεις του Παύλου Πολάκη κατά την διάρκεια εκδήλωσης του ΣΥΡΙΖΑ, όπου είπε πως είπε πως το κόμμα του αγωνίζεται για την «πραγματική εξουσία».

Η αξιωματική αντιπολίτευση σχολιάζοντας αυτή την τοποθέτηση και σε συνδυασμό με προηγούμενες δηλώσεις του Χριστόφορου Βερναρδάκη, όπου έκανε λόγο για «πολωτικές εκλογές», απαντά σε ανακοίνωση της:

Μετά τον κ. Βερναρδάκη, που είπε ότι οι επόμενες εκλογές θα είναι οι πιο πολωτικές της Ιστορίας, ένας άλλος εκλεκτός του Μεγάρου Μαξίμου, ο γνωστός κ. Πολάκης, είπε ότι το κόμμα του αγωνίζεται "για να κατακτήσει την πραγματική εξουσία". Όλοι φανταζόμαστε τι εννοεί ο κ. Πολάκης. Εννοεί τον πλήρη έλεγχο του Κράτους, των Μ.Μ.Ε., την εξουδετέρωση κάθε διαφορετική φωνής.

«Ενημερώνουμε τον κ. Πολάκη ότι στις ευρωπαϊκές Δημοκρατίες - όπως είναι και θα παραμείνει και η Ελλάδα - οι Κυβερνήσεις ασκούν διακυβέρνηση εντός του πλαισίου του Συντάγματος. Δεν εξουσιάζουν, δεν ηγεμονεύουν, δεν δημιουργούν καθεστώτα», συνεχίζει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και προσθέτει:

Οπότε ας μην κουράζονται άδικα, ούτε αυτός, ούτε ο κ. Βερναρδάκης με τα σχέδια πόλωσης που απεργάζονται. Όποτε και να γίνουν οι εκλογές, το Κόμμα τους θα φύγει από την Κυβέρνηση γιατί αυτή είναι η επιθυμία του ελληνικού λαού. Κανένας - πλην της ευνοούμενης κομματικής ελίτ - δεν θα δώσει λυσσαλέα μάχη για μια Κυβέρνηση που βλάπτει τη χώρα και υποβαθμίζει τη ζωή των Ελλήνων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ