ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεωργιάδης: Να καταθέσει ο Πολάκης τα 23 άτομα που διόρισα στο ΚΕΕΛΠΝΟ

Γεωργιάδης: Να καταθέσει ο Πολάκης τα 23 άτομα που διόρισα στο ΚΕΕΛΠΝΟ
Eurokinissi

Συνέχεια στην άγρια κόντρα του με τον Παύλο Πολάκη δίνει ο Άδωνις Γεωργιάδης καλώντας να καταθέσει στη Βουλή τον κατάλογο των 23 ατόμων που ισχυρίζεται ότι διορίστηκαν στο ΚΕΕΛΠΝΟ, επί υπουργίας του.

Στην αίτηση κατάθεσης εγγράφων ο αντιπρόεδρος της ΝΔ αναφέρει πως κατά τη συνεδρίαση της επιτροπής Δεοντολογίας στις 7 Φεβρουαρίου, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας ανέφερε ότι έχει στη διάθεσή του έναν κατάλογο με 23 άτομα που είχαν διοριστεί όταν εκείνος ήταν υπουργός Υγείας.

«Εν συνεχεία ο κ. Πολάκης υπογράμμισε αυτολεξεί: εγώ τα έστειλα όπως όφειλα, γι’ αυτό και δεν σας τα αφήνω, αλλά δεν μπορεί τώρα ας πούμε να βγαίνουμε και να το παίζουμε ότι είμαστε οι άσπιλοι και οι αμόλυντοι του σύμπαντος, όταν βρωμάει και η καρέκλα που καθόμαστε», αναφέρει ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Υπενθυμίζεται ότι ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας είχε υποστηρίξει στην Ολομέλεια τον περασμένο Δεκέμβριο ότι ο κ. Γεωργιάδης, ως υπουργός Υγείας αλλά και η σύζυγός του έστελναν «ραβασάκια» με ονόματα «ημετέρων» για διορισμό στο ΚΕΕΛΠΝΟ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ