ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Π.Καμμένος προς Θεοδωράκη: Εσύ κουβαλούσες τα σακίδια της διαπλοκής

Π.Καμμένος προς Θεοδωράκη: Εσύ κουβαλούσες τα σακίδια της διαπλοκής
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Άμεση ήταν η απάντηση του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου στις «αιχμές» που άφησε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, από το βήμα της Βουλής για το πόθεν έσχες του.

«Αφού μετέτρεψε το ποτάμι σε ξεροπόταμο με βοθρολύματα, κουβαλώντας σακίδια της διαπλοκής, έχει το θράσος να μιλά σε όσους πληρώνουμε φόρους, δηλώνουμε εισόδημα από καθαρές πηγές και είμαστε πολύ φτωχότεροι από την πολιτική», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, εξαπολύοντας παράλληλα επίθεση στον πολιτικό.

Υπενθυμίζουμε πως νωρίτερα την Παρασκευή και στο πλαίσιο συζήτησης επίκαιρης ερώτησης του Σταύρου Θεοδωράκη για τη διαφθορά, ο επικεφαλής του Ποταμιού είχε αναφέρει απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα:

«Κοιτάξτε τα πόθεν έσχες υπουργών σας, έχουν κότερα, κάνουν διακοπές σε ακριβά σαλέ της Ευρώπης και στο πόθεν έσχες δηλώνουν 5000-6000 ευρώ, πως πάνε στην Αυστρία με τέτοιες καταθέσεις; Με ωτοστόπ;».

«Το δικό μου πόθεν έσχες είναι νομίζω πολύ ξεκάθαρο και φωτογραφίζει έναν άνθρωπο που άφησε το επάγγελμά του με πολύ μεγάλα εισοδήματα για να μπει στην πολιτική», είχε τονίσει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ