Το ΠΑΣΟΚ στον Τσίπρα: Σε λίγο θα κάψουμε και τον καρνάβαλο...
Στην αναφορά που έκανε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, στη Βουλή, σχετικά με το αίτημα της Φώφης Γεννηματά να συσταθεί διακομματική επιτροπή για τα ΜΜΕ, απάντησε το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ.
«Κύριε Τσίπρα, όλοι κατάλαβαν και ο κ. Βαμβακούλας.., ότι πετάξατε την μπάλα στην εξέδρα και τους εργαζόμενους των εφημερίδων στον δρόμο», αναφέρει το ΠΑΣΟΚ στην μικρή αλλά αιχμηρή ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ και προσθέτει:
«Πριν από δύο εβδομάδες ανακοινώσατε ότι θα φέρετε τροπολογία για τα ΜΜΕ. Μετά ζητήσατε στη Βουλή τις προτάσεις των κομμάτων της αντιπολίτευσης. "Εσείς δεν καταλάβατε" ότι η κα Γεννηματά είχε ήδη καταθέσει πρόταση στον κ. Βούτση για την αντιμετώπιση του θέματος. Ουαί υμίν... Η Κυριακή "Τελώνου και Φαρισαίου" πέρασε. Σε λίγο θα κάψουμε και τον καρνάβαλο».
Τζέιμς Μποντ: Ποιοι είναι οι 12 ηθοποιοί που διεκδικούν τον ρόλο του 007
09:39
Θεσσαλονίκη: Μετέτρεψε τους δρόμους σε «πίστα ταχύτητας» - 18 παραβάσεις και πρόστιμα 18.590 ευρώ
09:27
Στις φλόγες καταυλισμός προσφύγων στον ισπανικό θύλακα της Θέουτα στη βόρεια Αφρική
09:27
Ουκρανία: Τέσσερις τραυματίες από επίθεση drones στην Σεβαστούπολη
09:21