Το ΠΑΣΟΚ στον Τσίπρα: Σε λίγο θα κάψουμε και τον καρνάβαλο...
Στην αναφορά που έκανε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, στη Βουλή, σχετικά με το αίτημα της Φώφης Γεννηματά να συσταθεί διακομματική επιτροπή για τα ΜΜΕ, απάντησε το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ.
«Κύριε Τσίπρα, όλοι κατάλαβαν και ο κ. Βαμβακούλας.., ότι πετάξατε την μπάλα στην εξέδρα και τους εργαζόμενους των εφημερίδων στον δρόμο», αναφέρει το ΠΑΣΟΚ στην μικρή αλλά αιχμηρή ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ και προσθέτει:
«Πριν από δύο εβδομάδες ανακοινώσατε ότι θα φέρετε τροπολογία για τα ΜΜΕ. Μετά ζητήσατε στη Βουλή τις προτάσεις των κομμάτων της αντιπολίτευσης. "Εσείς δεν καταλάβατε" ότι η κα Γεννηματά είχε ήδη καταθέσει πρόταση στον κ. Βούτση για την αντιμετώπιση του θέματος. Ουαί υμίν... Η Κυριακή "Τελώνου και Φαρισαίου" πέρασε. Σε λίγο θα κάψουμε και τον καρνάβαλο».
Συναγερμός στη Νότια Αφρική για εννιά σορούς γυναικών - Έρευνες για το αν συνδέονται οι θάνατοι
14:16
The Weeknd: Δεν αποσύρεται από τη μουσική και κρατά το όνομά του - «Δεν πάω πουθενά»
14:11
Axios: Κρίσιμο τετ α τετ Τραμπ με ηγέτες του Κόλπου στον ΟΗΕ για Ιράν-Στο επίκεντρο η «επόμενη μέρα»
14:08
Βουλή: Αίρεται η ασυλία Αβραμόπουλου και Κωνσταντοπούλου
13:57