Νέα κόντρα ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ για το πόθεν έσχες της Μαρέβα Μητσοτάκη
"Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για άλλη καθυστέρηση στη δημοσιοποίηση του πόθεν έσχες της συζύγου του κ. Μητσοτάκη" σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ απαντώντας στην ανακοίνωση της ΝΔ.
Στην ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι "από τη στιγμή που εκλέχτηκε πρόεδρος της ΝΔ, ο κ. Μητσοτάκης είχε αυτοτελή νομική υποχρέωση για κατάθεση πόθεν έσχες που θα συμπεριλάμβανε και τα περιουσιακά στοιχεία της συζύγου του σε αποκλειστική προθεσμία 90 ημερών".
"Καλούμε τον κ. Μητσοτάκη" υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ "να σεβαστεί το νόμο, την πολιτική ηθική και πάνω από όλα την ελληνική κοινωνία και να προχωρήσει στη δημοσιοποίηση των περιουσιακών στοιχείων τόσο των δικών του όσο και της συζύγου του".
ΧΡΗΜΑ
Πασχαλινό εορταστικό ωράριο: Ώρες λειτουργίας στα εμπορικά καταστήματα
01:00
ΧΡΗΜΑ
Τι αλλάζει με το νέο νόμο για τους πολίτες που δεν έχουν εισιτήριο στα ΜΜΜ
00:30
ΕΛΛΑΔΑ
Προσεγγίζει η Πυροσβεστική τους οκτώ που χάθηκαν σε φαράγγι στην Εύβοια - Είναι καλά στην υγεία τους
00:02
ΚΟΣΜΟΣ
Ο Τραμπ μετράει τις ώρες για την «κόλαση» στο Ιράν - Δεν πτοείται η Τεχεράνη από τις απειλές του
23:59
ΠΟΛΙΤΙΚΗ