ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δημήτρης Καμμένος: Ας πάρουμε τα μέτρα να τελειώνουμε (vid)

Δημήτρης Καμμένος: Ας πάρουμε τα μέτρα να τελειώνουμε (vid)
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/Φωτογραφία αρχείου

Αίσθηση προκαλούν οι δηλώσεις του βουλευτή των ΑΝΕΛ, Δημήτρη Καμμένου, αναφορικά με τα νέα μέτρα που πρέπει να παρθούν από την ελληνική κυβέρνηση προκειμένου να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση.

Ο Δημήτρης Καμμένος, σχολιάζοντας τις αναφορές του Ευρωπαίου Επιτρόπου Οικονομικών, Πιερ Μοσκοβισί μετά το τέλος της συνάντησης με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο, στο υπουργείο Οικονομικών σημείωσε: «Εγώ πιστεύω ότι όλα τα μέρη πρέπει να κάνουν ένα βήμα πίσω, να υλοποιήσουν τις δεσμεύσεις τους όλα τα μέρη, όλα τα μέρη, και να βγούμε σε μία συμφωνία».

«Η αξιολόγηση μπορεί να κλείσει χωρίς μέτρα, είναι σαφές αυτό. Είναι άλλο το κομμάτι της αξιολόγησης, άλλο η εμπλοκή του ΔΝΤ. Όπως είπε ο κ. Τσακαλώτος, και προς τιμήν του, σε μία εξαιρετική συνέντευξη τις προάλλες στον κ. Χατζηνικολάου είπε ότι είμαστε και λίγο πίσω στα μέτρα που έπρεπε να έχουμε πάρει. Έ, ας τα πάρουμε να τελειώνουμε. Δεν υπήρχαν μέτρα για την αξιολόγηση. Η αξιολόγηση τελειώνει χωρίς μέτρα, το ζήτημα είναι βαθιά πολιτικό. Το ΔΝΤ, στην Ευρώπη, το θέλουν οι Ευρωπαίου για να δείχνει τον κακό», κατέληξε ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ