ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ευάγγελος Μπασιάκος: Συγκλονισμένος ο Μητσοτάκης από το θάνατο του βουλευτή

Ευάγγελος Μπασιάκος: Συγκλονισμένος ο Μητσοτάκης από το θάνατο του βουλευτή
Eurokinissi

«Βαθιά συγκλονισμένος» από τον θάνατο του βουλευτή και πρώην υπουργού της Νέας Δημοκρατίας Βαγγέλη Μπασιάκου, που πέθανε ξαφνικά σε ηλικία 63 ετών, δηλώνει ο πρόεδρος του κόμματος, Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Είμαι βαθιά συγκλονισμένος από την ξαφνική απώλεια του φίλου και συναγωνιστή στις κοινές μάχες για την παράταξη και την Πατρίδα μας Βαγγέλη Μπασιάκου», αναφέρει ο κ. Μητσοτάκης σε ανακοίνωσή του και τονίζει πως ως βουλευτής και υπουργός «υπηρέτησε τα πραγματικά συμφέροντα του λαού και της χώρας μας».

Ακόμη, τον χαρακτηρίζει ως άνθρωπο «πιστό στις αρχές και τις αξίες» που αναβαθμίζουν τον δημόσιο βίο.

Στην ανακοίνωση του κάνει λόγο για την διάκρισή του Βαγγέλη Μπασιάκου, για «το ήθος, την εντιμότητα, τη συνέπεια, αλλά και την μεγάλη αγάπη του για την ιδιαίτερη πατρίδα του τη Βοιωτία».

«Στην γυναίκα του Βικεντία, τον γιό του Θανάση – Αριστείδη και σε όλους τους οικείους του, εκφράζω την βαθιά οδύνη μου και τα ειλικρινή συλλυπητήρια μου», καταλήγει η ανακοίνωση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Το κόμμα ανακοίνωσε πως σε ένδειξη σεβασμού για την απώλεια του βουλευτή διακόπτονται όλες οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις τους μέχρι τις 19 Φεβρουαρίου.

«Σε ένδειξη σεβασμού για τον αδόκητη απώλεια του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και πρώην Υπουργού Βαγγέλη Μπασιάκου, όλες οι προγραμματισμένες κομματικές εκδηλώσεις για σήμερα, Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου, και για το Σαββατοκύριακο, 18 και 19 Φεβρουαρίου, ματαιώνονται», αναφέρει χαρακτηριστικά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ