Μόναχο: Έλεγχο του θαλάσσιου χώρου της ΝΑ Ευρώπης ζήτησε ο Π. Καμμένος
Την ανάγκη να ελεγχθεί ο θαλάσσιος χώρος της νοτιοανατολικής Ευρώπης, απ’ όπου διακινούνται παράνομα πετρέλαιο, όπλα και ναρκωτικά εκ μέρους των τρομοκρατικών οργανώσεων επεσήμανε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, στο πλαίσιο της συμμετοχής του συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με θέμα την Ευρωπαϊκή Άμυνα και τις διατλαντικές σχέσεις στην 53η Διάσκεψη Ασφαλείας του Μονάχου.
Παράλληλα, επανέλαβε την ανάγκη συνεργασίας των υπηρεσιών πληροφοριών του ΝΑΤΟ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ενώ ζήτησε την εφαρμογή του συστήματος βιομετρικών μετρήσεων για την καλύτερη αντιμετώπιση της τρομοκρατίας, όπως αναφέρει το ΑΠΕ.
Σημειώνεται πως ο υπουργός Άμυνας παρέστη σε εκδήλωση του πρωθυπουργού της Βαυαρίας, Horst Seehofer, προς τιμήν των επικεφαλής των αντιπροσωπειών που συμμετέχουν στη διάσκεψη Ασφαλείας.
SPONSORED
Παιδικές κατασκηνώσεις Δήμου Αθηναίων: Διάρκεια, Περίοδοι Φιλοξενίας και Εγγραφές
06:00
Ποια η προθεσμία για τις εγγραφές στους παιδικούς σταθμούς του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών
05:00
Αγροτική Εστία: Ξεκινούν οι αιτήσεις για τους δικαιούχους - Ποια η προθεσμία
04:00
Nέο επίδομα ηλεκτρικού ρεύματος: Πόσο πιθανό το σενάριο - Ποια οκτώ μέτρα βρίσκονται σε ισχύ
03:00