ΝΔ: Η κυβέρνηση επιχειρεί να κοροϊδέψει τον ελληνικό λαό
Τη σημερινή συνεδρίαση του Eurogroup σχολιάζει η Νέα Δημοκρατία με ανακοίνωση που εξέδωσε, κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι κοροϊδεύει τον ελληνικό λαό.
«Άλλη μια φορά η κυβέρνηση επιχειρεί να κοροϊδέψει τον ελληνικό λαό. Άλλη μία ημερομηνία πέρασε χωρίς συμφωνία. Και μάλιστα με απροσδιόριστο το χρόνο της ολοκλήρωσής της. Όλα παραπέμπονται για το μέλλον», αναφέρει η ΝΔ στην ανακοίνωσή της.
Σύμφωνα με την Πειραιώς, η αξιολόγηση θα έπρεπε να είχε κλείσει πριν από ένα χρόνο και σημειώνει πως «σήμερα, η κυβέρνηση πανηγυρίζει για την επιστροφή των θεσμών στην Ελλάδα. Και ενώ η οικονομία βουλιάζει...»
Η ΝΔ λέει επίσης ότι η επιστροφή των θεσμών συνοδεύεται από πρόσθετες υποχωρήσεις, επώδυνα μέτρα και διαπραγματευτικές ήττες της κυβέρνησης.
«Με υψηλά πρωτογενή πλεονάσματα, για αρκετά χρόνια. Με πρόσθετα μέτρα λιτότητας στο φορολογικό και το συνταξιοδοτικό, άμεσης νομοθέτησης, ακόμη και για μετά τη λήξη του προγράμματος το 2018. Και φυσικά, χωρίς κάποια κουβέντα για το χρέος και την ποσοτική χαλάρωση. Με λίγα λόγια, το κόστος της καθυστέρησης και της ανικανότητας της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ είναι οδυνηρό για τους πολίτες», καταλήγει στην ανακοίνωσή της η Ν.Δ.
Διαβάστε επίσης:
Eurogroup Live: Η κυβέρνηση δέχθηκε τα προληπτικά μέτρα - Επιστρέφουν τα κλιμάκια
Τα ονόματα των Γιάννη Μπουτάρη και Διονύση Σαββόπουλου θα δοθούν σε πάρκα της Θεσσαλονίκης
18:24
Ο Πολωνός πρωθυπουργός αμφισβητεί το κατά πόσον οι ΗΠΑ είναι «πιστές» στην άμυνα της Ευρώπης
18:15
Νεκροί 18 λύκοι σε εθνικό πάρκο της Ιταλίας - Δηλητηρίαση η πιθανή αιτία
18:06
Νίκος Σταθόπουλος: Όραμά μας να γίνουμε ο νο1 καινοτόμος διεθνής κόμβος εκπαίδευσης στη Νότια Ευρώπη - δίνοντας σε κάθε φοιτητή δεξιότητες για να εξελιχθεί σε έναν κόσμο που αλλάζει συνεχώς
17:57