Ορκίστηκε ο Ανδρέας Κουτσούμπας στη θέση του Ευάγγελου Μπασιάκου
Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Ευάγγελου Μπασιάκου που έφυγε ξαφνικά την περασμένη Παρασκευή από τη ζωή, τήρησε η Ολομέλεια της Βουλής.
Στο πολιτικό μνημόσυνο που τελέστηκε παρουσία της συζύγου, βουλευτές όλων των κομμάτων αναφέρθηκαν στην προσωπικότητα και την προσφορά του εκλιπόντος στην πολιτική ζωή της χώρας.

EUROKINISSI/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
«Κόσμησε τα έδρανα επί 28 χρόνια με εντιμότητα», ανέφερε ο βουλευτής της ΝΔ και αντιπρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης, ενώ ο γραμματέας της Κ.Ο. του κόμματός του Κώστας Τσιάρας που έκανε λόγο για το τεράστιο έργο που αφήνει πίσω του, σημειώνοντας ότι πρόλαβε να δικαιωθεί για την υπόθεση του Βατοπεδίου.

EUROKINISSI/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Εμφανώς συγκινημένος και με σπασμένη φωνή αποχαιρέτησε τον Ευάγγελο Μπασιάκο ο Ανδρέας Λοβέρδος από τη Δημοκρατική Συμπαράταξη.
Λίγο αργότερα στη θέση του Ευάγγελου Μπασιάκου ορκίστηκε ο Ανδρέας Κουτσούμπας.
Αναρτήθηκαν οι οριστικοί πίνακες δικαιούχων για τις επιταγές βιβλίων της ΔΥΠΑ
02:00
Aναπληρωτές εκπαιδευτικοί: Ανακοινώθηκαν οι πίνακες με τα ονόματα - Δείτε τους πίνακες
01:00
Πανελλήνιες 2026: Ξεκίνησαν οι Επαναληπτικές εξετάσεις - Πότε κάνουν «πρεμιέρα» τα ΕΠΑΛ
00:30
Η Mercedes-AMG CLE 646 των 646 ίππων εξαντλήθηκε μόλις ανακοινώθηκε
23:58