ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μαξίμου προς ΝΔ: «Συμμαζέψτε τον ανεκδιήγητο Άδωνι»

Μαξίμου προς ΝΔ: «Συμμαζέψτε τον ανεκδιήγητο Άδωνι»
EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Πηγές της κυβέρνησης διαψεύδουν την επαναλαμβανόμενη, φημολογία περί προβλημάτων στο εσωτερικό της, ενώ ζητούν, την ίδια στιγμή, από την αξιωματική αντιπολίτευση και φιλικά σε αυτήν μέσα μαζικής ενημέρωσης να προτρέψουν τον πρόεδρο της ΝΔ να «συμμαζέψει» τον αντιπρόεδρο του κόμματος.

«Αντί η ΝΔ και τα φιλικά σε αυτή διαδικτυακά Μέσα να επινοούν κάθε τόσο εσωτερικά προβλήματα στην κυβέρνηση και την κοινοβουλευτική πλειοψηφία, καλό θα ήταν να προτρέψουν τον αρχηγό της κ. Μητσοτάκη να ακούσει τις συμβουλές ιστορικών στελεχών της συντηρητικής παράταξης, που του ζητούν εναγωνίως να συμμαζέψει τον ανεκδιήγητο αντιπρόεδρο του κ. Γεωργιάδη», σημειώνουν οι κυβερνητικές πηγές.

Και καταλήγουν: «Άλλωστε δεν είναι και μικρό το επικοινωνιακό στραπάτσο στο οποίο οδήγησε την ΝΔ η εμπνευσμένη επικοινωνιακή του στρατηγική».

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα κύκλοι της Νέας Δημοκρατίας έκανε λόγο για... απουσία του Ευκλείδη Τσακαλώτου και του Γιώργου Χουλιαράκη μετά το Eurogroup.

«Δημιουργεί σοβαρά ερωτηματικά το γεγονός, ότι οι αρμόδιοι υπουργοί Τσακαλώτος – Χουλιαράκης, είναι από την περασμένη Δευτέρα εξαφανισμένοι και δεν έχουν ενημερώσει για το αν και τι ακριβώς συζητήθηκε στο Eurogroup για την Ελλάδα.
Το μόνο που γνωρίζουν οι πολίτες, είναι η προπαγάνδα του Μεγάρου Μαξίμου, μέσω ενημερωτικού σημειώματος, πριν καν ολοκληρωθεί η συνεδρίαση του Eurogroup».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ