ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Έκπληξη» από τον Κουβέλη: Ψήφισα και θα ξαναψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ

«Έκπληξη» από τον Κουβέλη: Ψήφισα και θα ξαναψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ

Αίσθηση προκαλούν οι δηλώσεις του πρώην Προέδρου της ΔΗΜΑΡ Φώτη Κουβέλη αναφορικά με τον ΣΥΡΙΖΑ και το κόμμα που θα ψηφίσει στις επόμενες εκλογές. Βέβαια η έκπληξη αυτή είναι προφανώς για λίγους, καθώς ο κ. Κουβέλης ουδέποτε έκρυψε την πολιτική του συμπάθεια για τον ΣΥΡΙΖΑ. 

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είναι καλύτερη από την κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου», είπε ο Φώτης Κουβέλης και αμφισβήτησε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ χρέωσε την ελληνική οικονομία 86 δισεκατομμύρια ευρώ.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Action και σε ερώτηση που του έγινε αν θα κατέβει στις εκλογές απάντησε: «δεν θα μελλοντολογήσω και δεν θα πω τίποτα από αυτά που δεν έχω σχεδιάσει. Δεν είμαι ενταγμένος στο ΣΥΡΙΖΑ, επιλέγω να λέω την πολιτική μου άποψη με τη σαφήνεια και ειλικρίνεια που διεκδικώ να έχω στον πολιτικό μου λόγο».

Στην ερώτηση «με ποιο κόμμα από αυτό που έχουμε μπροστά μας θα μπορούσε να είναι υποψήφιος ο Φώτης Κουβέλης» ο πρώην πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ αποκάλυψε πως «το μόνο που θα σας πω είναι ότι στις προηγούμενες και στις προ προηγούμενες ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ. Στο δημοψήφισμα ψήφισα όχι. Και θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ