Η μπηχτή του Αμυρά για τον Τσακαλώτο για τους 53
Ένταση προκλήθηκε στην επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης του Ευκλείδη Τσακαλώτου για τα αποτελέσματα του Eurogroup της περασμένης Δευτέρας.
Αφορμή η «πρόταση-πρόκληση» του Γιώργου Αμυρά από το Ποτάμι προς τον Ευκλείδη Τσακαλώτο να δώσει απαντήσεις ως υπουργός Οικονομικών του Eurogroup και όχι ως εκπρόσωπος της ομάδας των “53”.
«Αντιλαμβάνομαι αυτό που λέτε ότι δεν μπορούμε να τα πούμε όλα γιατί είναι σε εξέλιξη η διαπραγμάτευση, ωστόσο θέλω να σας ρωτήσω κάποια πράγματα και να μου απαντήσετε ως ο Τσακαλώτος του Eurogroup και όχι ως ο εκπρόσωπος των “53”, αν γίνεται βέβαια...», είπε ο βουλευτής του Ποταμιού, προκαλώντας την έντονη αντίδραση του προέδρου της επιτροπής Μάκη Μπαλαούρα, που ανήκει στην ομάδα των “53”.
Ο Μάκης Μπαλαούρας χαρακτήρισε «ατόπημα» την παρέμβαση του Γιώργου Αμυρά με εκείνον να επιστρέφει τους χαρακτηρισμούς και να αρνείται να ανακαλέσει.
Μ. ΜΠΑΛΑΟΥΡΑΣ: Ο υπουργός είναι υπουργός της κυβέρνησης...
Γ. ΑΜΥΡΑΣ: Δεν είστε στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, δεν μπορείτε να μου κάνετε λογοκρισία...
Ρωσία: Έξι χρόνια κάθειρξης στον επικεφαλής κόμματος της ριζοσπαστικής αριστεράς
08:57
Από το Χόλιγουντ και τη μουσική μέχρι τον αθλητισμό: Οι 15 διάσημοι που καθόρισαν το στυλ το 2025
08:44
Ρόδος: Αίσιο τέλος στην εξαφάνιση 10χρονου σε ορεινό χωριό του νησιού
08:31
Ιράν: Εγκαταλείπει την υποκριτική η ηθοποιός Αλιντουστί, λόγω του νόμου της υποχρεωτικής μαντίλας
08:18