Οι ΑΝΕΛ τρολάρουν τον Θεοδωράκη: «Εσύ και το Ποταμάκι σου»
Με άκρως ειρωνική διάθεση απάντησε η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ στον Σταύρο Θεοδωράκη, ο οποίος σχολίασε νωρίτερα πως «η πρόβλεψη του Πάνου Καμμένου για θερμό επεισόδιο με Τουρκία, δείχνει ότι η απόσταση ανάμεσα στον γραφικό και στον επικίνδυνο ακροδεξιό, είναι ελάχιστη».
Στην τοποθέτηση αυτή του επικεφαλής του Ποταμιού, η εκπρόσωπος του κόμματος του Πάνου Καμμένου, δήλωσε πως: «Ο Στ. Θεοδωράκης και το Ποταμάκι του βγάζουν για ακόμη μία φορά την απύθμενη εμπάθειά τους εναντίον του υπουργού Εθνικής Άμυνας και προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνου Καμμένου, διαστρεβλώνοντας, κατά την πάγια τακτική τους, την πραγματικότητα. Αποκαλύπτουν απλώς το μέγεθος της ευήθειάς τους και του ελάχιστου διανοητικού βεληνεκούς τους».
Εκτός αυτών, σημείωσε πως οι προκλήσεις της τουρκικής πλευράς Τούρκων αντιμετωπίζονται με νηφαλιότητα λέγοντας:
Να είναι βέβαιοι, πάντως, ότι ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και η ελληνική κυβέρνηση αντιμετωπίζουν τις τουρκικές προκλήσεις με νηφαλιότητα και ψυχραιμία, χωρίς να απεμπολούν στο παραμικρό τα ελληνικά κυριαρχικά δικαιώματα.
Μητσοτάκης: Προτεραιότητα η βιομηχανία - Στόχος ένα πραγματικό αναπτυξιακό άλμα
13:43
Η Βόρεια Κορέα εξαπέλυσε βλήμα προς τη θάλασσα της Ιαπωνίας, αναφέρει η Σεούλ
13:38
«Φασματικές γραμμές», νέφος: Τα πρώτα στοιχεία για τη συντριβή πυραύλου της SpaceX στη Σελήνη
13:29
Αφθώδης πυρετός και στα βοειδή στη Μυτιλήνη - Τι δείχνει η πρώτη έκθεση επιτήρησης της ζωονόσου
13:19