Χ.Σταϊκούρας: Η ΝΔ δεν θα γίνει δεκανίκι της κυβέρνησης
«Η ΝΔ δεν θα γίνει δεκανίκι της κυβερνητικής πολιτικής και δεν πρόκειται να ψηφίσει το δημοσιονομικό πακέτο», υπερτόνισε ο βουλευτής του κόμματος, Χρήστος Σταϊκούρας, εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση αναφορικά με την διαπραγμάτευση.
Ο βουλευτής της ΝΔ εξέφρασε την πεποίθηση του πως δεν έρχεται το τέλος της λιτότητας, αντίθετα γίνεται μια διεύρηνσή της.
Μιλώντας στον ΣΚΑΪ τόνισε πως «είναι λάθος να βαπτίζοντα τέτοια μέτρα, ως δήθεν διαρθρωτικές αλλαγές» και επεσήμανε πως τα υψηλά πρωτογενή πλεονάσματα που έχει δεχθεί η κυβέρνηση μεταφράζονται σε νέα μέτρα.
«Αν μειωθούν τα πρωτογενή πλεονάσματα δεν θα χρειαστούν νέα μέτρα... Πληρώνουμε σήμερα το κόστος της κυβερνητικής αναξιοπιστίας» ανέφερε.
Ερωτώμενος για το πρόσφατο ταξίδι του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Βερολίνο και τις συναντήσεις του με την καγκελάριο, Άνγκελα Μέρκελ και τον υπουργό Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε ο τομεάρχης Οικονομικών δήλωσε ότι «οι προτάσεις που καταθέτουμε ακούγονται... Τις καταθέσαμε και γραπτώς... Ό,τι λέμε εντός χώρας το λέμε και εκτός».
Διαβάστε επίσης:
Τo διαπραγματευτικό ναυάγιο προσπαθεί να αποφύγει η κυβέρνηση
Το χρονικό του μακελειού με τους έξι νεκρούς στην Κρακοβία: Ποιο το προφίλ του 25χρονου δράστη
07:58
«Πότε περνούσαμε καλύτερα;» Τη σύγκριση του 2019 με το σήμερα επαναφέρει στην ατζέντα ο Τσίπρας
07:51
Ιστορικό ρεκόρ στον 43ο Αυθεντικό Μαραθώνιο: Περισσότεροι από 85.000 δρομείς - Ποιοι δρόμοι κλείνουν
07:38
Δύο χρόνια από την επανεκλογή Τραμπ: Οι μεγάλες ανατροπές, οι κρίσεις και η Αμερική που αλλάζει
07:36