Γερμανία-Ολλανδία: Πολύ σημαντική η συνεργασία με την Ελλάδα
Οι υπουργοί Άμυνας της Ολλανδίας και της Γερμανίας χαρακτήρισαν ιδιαίτερα επιτυχημένη τη δράση του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο, όσον αφορά την αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης.
Συγκεκριμένα, οι υπουργοί των δύο χωρών Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν (Γερμανία) και Ζανίν Ενίς-Πλασέρ (Ολλανδία) τάχθηκαν υπέρ της συνέχισης της ΝΑΤΟϊκής αποστολής για την αντιμετώπιση του προβλήματος, όπως μετέδωσε εκπομπή της ΕΡΤ, ενώ αναφέρθηκαν και στις πολύ καλές διμερείς σχέσεις με τη Ελλάδα.
Η Γερμανίδα υπουργός χαρακτήρισε τη χώρα σημαντικό και αξιόπιστο εταίρο στη συμμαχία και ευχαρίστησε την Ελλάδα για την υποστήριξη που προσφέρει στην αντιμετώπιση του προσφυγικού προβλήματος. Η δε Ολλανδή υπουργός χαρακτήρισε πολύ σημαντική τη συνεργασία με την Ελλάδα σε έναν ανασφαλή κόσμο όπως και την προώθηση της αμυντικής πολιτικής μέσω της ανάληψης κοινών δράσεων.
Εκδήλωση ΚΚΕ στο ΣΕΦ: Τώρα αγωνιστική συμπόρευση - Καμιά θυσία για τα κέρδη και τους πολέμους τους
12:51
Τουρκία: Η εισαγγελία ξεκίνησε νέα έρευνα εις βάρος του Εκρέμ Ιμάμογλου
12:49
Η σημασία της διάδοσης της ελληνικής γλώσσας διεθνώς και ο ρόλος του Ινστιτούτου Ελληνογλωσσίας
12:48
10 Χρόνια Coffee Berry: Η επιτυχημένη πορεία ενός ελληνικού coffee brand που έγινε επιχειρηματικό success story
12:42