ΣΥΡΙΖΑ για Μητσοτάκη: Τι καλύτερο θα μπορούσε να περιμένει κανείς;
Σφοδρή επίθεση κατά του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή όσα δήλωσε σε ομιλία του σε κομματικά στελέχη.
«Την απόλυτη αφοσίωσή του στην υπεράσπιση των πιο ακραίων κύκλων των δανειστών επέδειξε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης», σημειώνει με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ και συμπληρώνει:
«Στην ομιλία του στα στελέχη του κόμματος του, ο επικεφαλής της ΝΔ ισχυρίστηκε πως την ευθύνη για τη μη ολοκλήρωση της αξιολόγησης έχει η κυβέρνηση και όχι αυτοί που θέτουν, από την πρώτη στιγμή της έναρξης των διαπραγματεύσεων, παράλογες απαιτήσεις».
Όμως, συνεχίζει, «δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Μητσοτάκης στρέφεται εναντίον των συμφερόντων του ελληνικού λαού -"παλιά μου τέχνη κόσκινο" για τον επικεφαλής της ΝΔ. Τι καλύτερο θα μπορούσε να περιμένει κανείς από κάποιον που πηγαίνει στο Βερολίνο για να παρουσιάσει το προεκλογικό του πρόγραμμα και να ζητήσει εκλογές;».
Συντάξεις Φεβρουαρίου: Πότε θα καταβληθούν στους δικαιούχους - Αναλυτικά οι ημερομηνίες ανά Ταμείο
01:00
Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το πρόγραμμα κατάρτισης δικαιούχων ανέργων
00:30
Ιράκ: Δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι η παροχή φυσικού αερίου από το Ιράν θα ξαναρχίσει σύντομα
23:59
Βέροια: Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε ηλικιωμένη μετά από πυρκαγιά σε μονοκατοικία
23:47