ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Καμμένος καλεί τον Μητσοτάκη να «μαζέψει» την Μπακογιάννη

Ο Καμμένος καλεί τον Μητσοτάκη να «μαζέψει» την Μπακογιάννη
EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Να «μαζέψει επιτέλους» την Ντόρα Μπακογιάννη καλεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι «στερείται σοβαρότητας και ψυχραιμίας».

«Πρέπει επιτέλους ο κ. Μητσοτάκης να μαζέψει την κ. Μπακογιάννη. Παρότι την καθαίρεσε από τομεάρχη Εξωτερικών και Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας, παρέσυρε το κόμμα της να καταθέσει επερώτηση, διαψεύσθηκε μέσα σε 20 ώρες με την άσκηση των Τούρκων ανοιχτά της Κύπρου και συνεχίζει τις επιθέσεις. Στερείται σοβαρότητας και ψυχραιμίας» αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση ο κ. Καμμένος.

Αφορμή για τη δήλωση του υπουργού στάθηκε η αναφορά της Ντόρας Μπακογιάννη, η οποία, μιλώντας στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης Νorth 98, σημείωσε:

«Δεν θεωρώ σοβαρή την εικόνα ενός υπουργού Εθνικής Αμύνης ο οποίος αλλάζει τις στολές του ελληνικού στρατού, και γυρίζει γύρω γύρω κάνοντας δηλώσεις και λέγοντας πράγματα τα οποία στερούνται κάθε σοβαρότητας όπως στο διάδρομο της βουλής όπου μας ανάγγειλε ότι θα υπάρχει θερμό επεισόδιο το καλοκαίρι στην Κύπρο. Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά».

Διαβάστε επίσης:

Μπακογιάννη: Με αυτή την κυβέρνηση είναι αδύνατο να δούμε χαΐρι

ΔΗΜΟΦΙΛΗ