ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αποστόλου για αγρότες: Άλλο ο διάλογος και άλλο ο τραμπουκισμός

Αποστόλου για αγρότες: Άλλο ο διάλογος και άλλο ο τραμπουκισμός
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI

Για «τραμπουκισμούς» έκανε λόγο ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Βαγγέλης Αποστόλου, αναφερόμενος στα επεισόδια που σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης των αγροτών από την Κρήτη.

«Άλλο ο διάλογος τον οποίο επιδιώκουμε και υπηρετούμε και άλλο ο τραμπουκισμός. Τέτοιες συμπεριφορές δεν αντιπροσωπεύουν το αγροτικό κίνημα, αντίθετα το συκοφαντούν και το υπονομεύουν» ανέφερε ο κ. Αποστόλου.

«Παρότι δεν υπήρξε κανένα αίτημα για συνάντηση μέχρι την ώρα της συγκέντρωσης, θεώρησα ο ίδιος σκόπιμο να βρίσκομαι στο υπουργείο για ενδεχόμενο αίτημα. Πράγματι, δε, όταν υποβλήθηκε, ανταποκριθήκαμε και δεχτήκαμε να συναντηθούμε με αντιπροσωπεία τους» τόνισε και συμπλήρωσε:

«Ωστόσο δεν θα ήταν ποτέ δυνατόν να επιτρέψουμε ή ακόμα και να διευκολύνουμε την κατάληψη του υπουργείου από ακραία στοιχεία, τα οποία και πέρυσι χωρίς καμία αφορμή προέβησαν σε καταστροφές και βανδαλισμούς που διακύβευσαν ακόμα και τη σωματική ακεραιότητα των υπαλλήλων».

«Οι πόρτες του υπουργείου είναι πάντα ανοιχτές. Σε καθημερινή βάση υπάρχουν συναντήσεις του υπουργού και της υπόλοιπης πολιτικής ηγεσίας με εκπροσώπους των αγροτών από όλη την Ελλάδα και βεβαίως και από την Κρήτη» κατέληξε ο υπουργός.

Διαβάστε επίσης:

Ένταση και χημικά μεταξύ αγροτών και ΜΑΤ (pics&vids)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ