Οργισμένος ο Καραμανλής για τα σενάρια... αποσταθεροποίησης στη ΝΔ
Ιδιαίτερα οργισμένος είναι ο Κώστας Καραμανλής με τα σενάρια που επιχειρούν να τον εμπλέξουν σε μια επιχείρηση αποδιοργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας.
Σύμφωνα με συνεργάτες του, ο πρώην πρωθυπουργός είναι πολύ ενοχλημένος με όσους επιχειρούν να εμφανίζονται ότι μιλούν εξ΄ ονόματος του και λέει: «όσοι θέλουν να παρουσιάσουν σενάρια σύγκρουσης ή προβλημάτων στο εσωτερικό πεδίο της ΝΔ, να αναζητήσουν αλλού πρωταγωνιστές. Δεν είμαι διαθέσιμος».
¨Οπως αναφέρει η εφημερίδα RealNews, η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον πρώην πρωθυπουργό ήταν η ανακοίνωση της δημιουργίας κόμματος από δύο προβεβλημένα στελέχη των κυβερνήσεών του που επικαλούνται και τις καραμανλικές τους καταβολές, τους πρώην υπουργούς Σάββα Τσιτουρίδη και Νίκο Τσιαρτσιώνη.
Το μήνυμα ότι η πρωτοβουλία αυτή δεν είχε καμία σχέση με τον Καραμανλή το έστειλε ήδη από την Πέμπτη με συνέντευξή του ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος.
Την ίδια στιγμή προβληματισμό στον Κώστα Καραμανλή φαίνεται να προκαλεί και ο Πάνος Καμμένος, παρά τη καλή σχέση που έχουν, ο οποίος επιθυμεί να εμφανίζεται ως εκφραστής του «καραμανλισμού», ενώ τον έχουν ενοχλήσει και τα σενάρια που θέλουν τον ίδιο να έχει ανοιχτή γραμμή με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και να διαφωνεί με τις επιλογές του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Εκπνέει η προθεσμία για το πρόγραμμα επιταγών βιβλίων από την ΔΥΠΑ
01:00
ΔΥΠΑ - Ποιους προορισμούς καλύπτουν τα voucher του κοινωνικού τουρισμού
00:30
Σε Αιγαίο και Ιόνιο οι ισχυρότερες βροχές κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων
23:59
Κάλπες για πρώτη φορά μετά από 60 χρόνια στο Μογκαντίσου της Σομαλίας για την ανάδειξη τοπικών αρχών
23:52