ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δημήτρης Καμμένος: Επικίνδυνη και αδιανόητη η άποψη Κατρούγκαλου

Δημήτρης Καμμένος: Επικίνδυνη και αδιανόητη η άποψη Κατρούγκαλου
EUROKINISSI/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Την αντίδραση του βουλευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Δημήτρη Καμμένου, προκάλεσαν οι δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών Γιώργου Κατρούγκαλου με τις οποίες τάχθηκε υπέρ των τουρκικών προεκλογικών συγκεντρώσεων στην Ελλάδα.

Ο Δημήτρης Καμμένος απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφων απάντησε με ένα κατηγορηματικό «όχι». Δεν πρέπει να επιτραπούν προεκλογικές συγκεντρώσεις του κόμματος Ερντογάν στην Θράκη. Τόσο για πολιτικούς όσο και για εθνικούς λόγους».

Ο ίδιος επισημαίνει ότι «τη στιγμή όπου σύσσωμη η Ευρώπη καταδικάζει τα αντιδημοκρατικά «πιστεύω», τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς και τις προβοκάτσιες του Ερντογάν, η Ελλάδα πρέπει να επιδείξει σοβαρότητα και την συμπαράστασή της ενάντια στο προσβλητικό παραλήρημα κυβερνητικών στελεχών της Τουρκικής κυβέρνησης κατά των λαών της Ευρώπης και σε όλους όσοι απλά διαφωνούν μαζί τους».

«Είναι μια απόλυτα σημαντική πολιτική επιλογή και με αυτό το σκεπτικό πρέπει να αφήσουμε στην άκρη τις εθνικά επικίνδυνες, αδιανόητες πρακτικές δήθεν ανοχής» καταλήγει ο κ. Καμμένος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ