ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ και Παπαδημούλης καταδικάζουν την επίθεση στο βιβλιοπωλείo του Γεωργιάδη

ΣΥΡΙΖΑ και Παπαδημούλης καταδικάζουν την επίθεση στο βιβλιοπωλείo του Γεωργιάδη

Το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζει, με ανακοίνωσή του, «απερίφραστα» την επίθεση με γκαζάκια στο βιβλιοπωλείο του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνι Γεωργιάδη.

«Οι δηλώσεις, ωστόσο, του κ. Γεωργιάδη» προστίθεται στην ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ «προκαλούν έκπληξη. Είναι προφανές ότι, παρά τους αντιπερισπασμούς και τις εντυπώσεις που επιχειρεί να προκαλέσει, δεν πρόκειται να αποφύγει ούτε την πολιτική κριτική, ούτε τα πολιτικά ερωτήματα για τις σκοτεινές υποθέσεις στις οποίες φέρεται να εμπλέκεται ως πρώην υπουργός Υγείας».

Την εμπρηστική επίθεση στο βιβλιοπωλείο του Άδωνι Γεωργιάδη, καταδίκασε με ανάρτησή του στο Twitter και ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινουβουλίου, Δημήτρης Παπαδημούλης.

Ο κ. Παπαδημούλης υπογραμμίζει πως τα γκαζάκια βλάπτουν τη δημοκρατία και όχι την άκρα δεξιά, σημειώνοντας πως τις ιδέες τις αντιμετωπίζεις με άλλες ιδέες.

«Τις ιδέες τις αντιμετωπίζεις με άλλες ιδέες. Τα "γκαζάκια" στο βιβλιοπωλείο του Άδωνι Γεωργιάδη βλάπτουν τη δημοκρατία, όχι την άκρα δεξιά».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ