ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γιώργος Κιμούλης: Η αντίδραση του Ποταμιού για την παραίτησή του

Γιώργος Κιμούλης: Η αντίδραση του Ποταμιού για την παραίτησή του
EUROKINISSI/ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Με επικριτικό τρόπο σχολίασε το Ποτάμι την παραίτηση του Γιώργου Κιμούλη από τη θέση του προέδρου του Κέντρου Πολιτισμού του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

 

«Έκκληση προς το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος: Εκμεταλλευτείτε τις ασφαλιστικές δικλείδες του συμβολαίου που έχετε υπογράψει με το Δημόσιο. Μην τους αφήνετε ελεύθερους, θα τα καταστρέψουν όλα», αναφέρει ανακοίνωση του κόμματος.

«Όταν οι επιλογές για σημαντικές διευθυντικές θέσεις γίνονται με κριτήρια μη αξιοκρατικά, αλλά κομματικά ή πρωθυπουργικής παρέας, το αποτέλεσμα είναι το μπάχαλο», τονίζει το Ποτάμι και επισημαίνει:

Κάποιες φορές το μείγμα των ανθρώπων είναι τέτοιο που δεν μπορούν να κρατηθούν ούτε τα προσχήματα. Το μεγαλύτερο έργο πολιτισμού της χώρας, σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, έχοντας περάσει στα χέρια του βαριά νοσούντος ελληνικού Δημοσίου, με τα αρρωστημένα εσωκομματικά μαγειρέματα καθρεφτίζει με τον πλέον καθαρό τρόπο την ανεπάρκεια, τον κακό επαρχιωτισμό, την παλαιοκομματική νοοτροπία και τον άθλιο παραγοντισμό της αριστερής, με ακροδεξιά συμπληρώματα, κυβέρνησης.

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ