ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το συγκινητικό μήνυμα του Νίκου Παππά για την απώλεια της μητέρας του

Το συγκινητικό μήνυμα του Νίκου Παππά για την απώλεια της μητέρας του
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Στις 16:00 το απόγευμα της Δευτέρας θα πραγματοποιηθεί η κηδεία της Ματίνας Παππά, μητέρας του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκου Παππά, που απεβίωσε την Παρασκευή.

Με ένα προσωπικό κείμενο, ο πατέρας του υπουργού, Στέλιος Παππάς, ο αδελφός του, Μάριος Παππάς και ο ίδιος αποχαιρετούν την εκλιπούσα, που έφυγε από τη ζωή σήμερα τα ξημερώματα.

Όπως γράφουν, «όταν αποχαιρετούμε ένα αγαπημένο μας πρόσωπο προσπαθούμε να βρούμε τα πιο όμορφα επίθετα. Πώς όμως να χωρέσει η ομορφιά σου μέσα στις λέξεις; Πώς άντεξες όλα σου τα χρόνια τις ανείπωτες δοκιμασίες, από τα χρόνια της δικτατορίας αλλά και στα ύστερα; Μόνο όσοι δεν σε γνώρισαν προσπαθούν να φυλακώσουν σε τυπολατρίες το κάλλος σου. Είμαστε περήφανοι που στόλισες τη ζωή μας με την παρουσία σου. Ο Στέλιος και τα παιδιά σου, ο Νικόλας και ο Μάριος, σου οφείλουμε την αξιοπρέπεια της ζωής που μας χάρισες.

Όλοι μαζί με συγγενείς, με φίλους/ες, και συντρόφους/σες θα σε χαιρετίσουμε τη Δευτέρα 20/3/2017 ώρα 4:00 μ.μ. στο κοιμητήριο της Καισαριανής».

Η οικογένεια ζήτησε αντί για στεφάνια να ενισχυθείη προσπάθεια της Εταιρείας Σπαστικών «ΠΟΡΤΑ ΑΝΟΙΧΤΗ».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ