Γεωργιάδης: Θα υποστούμε τέτοια βλάβη που η αξιολόγηση δεν θα έχει πια σημασία
Τον κώδωνα του κινδύνου για την μη έγκαιρη ολοκλήρωση της αξιολόγησης έκρουσε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης.
«Η κυβέρνηση χάνει και τον Απρίλιο. Καλό Μάιο. Η ελληνική οικονομία είναι στα κόκκινα, θα υποστούμε σε κάποιο σημείο τέτοια βλάβη που η αξιολόγηση δεν θα έχει πια σημασία», ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ, και συμπλήρωσε:
Εκτιμώ ότι η αξιολόγηση θα κλείσει γιατί ο Τσίπρας θέλει να παραμείνει στην καρέκλα.
Παράλληλα τόνισε ότι αδημονεί να αρχίσει η Εξεταστική Επιτροπή για την Υγεία ενώ υπογράμμισε ότι «η επιλογή του πρωθυπουργού να ασχολείται με διάφορα άλλα θέματα αυτή την ώρα, προκαλεί εντύπωση».
«Θα ανοίξουν και την περίοδο διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ στην υγεία; Όλα πρέπει να ερευνηθούν, και ο ελληνικός λαός να μάθει την αλήθεια πέρα από τα υπονοούμενα και τα γελάκια του Τσίπρα» σημείωσε και πρόσθεσε: «Εγώ, ο κ. Λοβέρδος και ο κ. Βορίδης μειώσαμε τη δαπάνη στην υγεία κατά 60%».
Φλωρίδης για εκταφές Τεμπών: Εξετάσεις που δεν γίνονται στην Ελλάδα θα σταλούν σε ξένα εργαστήρια
20:40
Μητσοτάκης στο προσυνέδριο της ΝΔ: «Εσείς οι Εβρίτες κρατήσατε τη χώρα και την Ευρώπη ασφαλή το 2020»
20:35
ΆΜΕΣΑ ΟΙ ΑΠΟΖΗΙΜΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΛΗΓΕΤΩΝ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ: Στο «κόκκινο» παραμένει ο Έβρος λόγω των πλημμυρών – Εκατοντάδες στρέμματα κάτω απο το νερό
20:29
Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας: Καμία παράβαση του ενωσιακού δικαίου για τα δάνεια σε ελβετικό φράγκο
20:21