ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τόσκας για τρομοπακέτα: Να μην το παίζουν ελευθερωτές της κοινωνίας

Τόσκας για τρομοπακέτα: Να μην το παίζουν ελευθερωτές της κοινωνίας

«Κάποιοι να μην το παίζουν ούτε ελευθερωτές της κοινωνίας, ούτε μαχητές της ελευθερίας» τόνισε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας αναφερόμενος στα τρομοπακέτα που εστάλησαν στο γερμανικό υπουργείο Οικονομικών και στα γραφεία του ΔΝΤ στο Παρίσι.

«Θα πρέπει να καταλάβουν» συνέχισε ο κ. Τόσκας, «ότι η πραγματική ελευθερία δίνεται μέσα από τα δικαιώματα του κοινωνικού συνόλου».

«Τα νέα παιδιά πρέπει να δώσουν τη μάχη τους, μαζικά στις οργανώσεις, στα κόμματα, που μάχονται για τα κοινωνικά δικαιώματα και όχι για ψευδεπίγραφα ατομικών ελευθεριών» υπογράμμισε σε αυστηρό ύφος, μιλώντας στον Alpha 989 και πρόσθεσε:

Τέτοια ψευδεπίγραφα ατομικών ελευθεριών προτάσσουν και οι Νεοφιλελεύθεροι στην οικονομία. Επομένως έχουν κάτι πολύ κοινό και πολλούς από αυτούς μπορεί να τους δούμε και στελέχη μεγάλων επιχειρήσεων.

Αναφορικά με την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή των Εξαρχείων, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη σημείωσε ότι «προσπαθούμε να επιλύσουμε την κατάσταση παρά τις υποκριτικές κριτικές» και εξήγησε:

«Όλες αυτές οι καταστάσεις στα Εξάρχεια – και όχι μόνο – εκτράφηκαν αυτά τα δύο χρόνια; Ή δημιουργήθηκαν σταδιακά όταν όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις σκούπιζαν τα προβλήματα από όλη την υπόλοιπη Αθήνα στα Εξάρχεια και αδιαφορούσαν για αυτή την περιοχή; Ποιος τόλμησε να κάνει επιχειρήσεις μέσα στα Εξάρχεια και ποιος συνεχίζει να κάνει;».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ