Κ. Καραμανλής: Η απόφαση για το Βατοπέδι αποκαλύπτει την αθλιότητα εναντίον της τότε κυβέρνησης
"Η σημερινή ετυμηγορία κλείνει μια μεγάλη πληγή. Αποκαθιστά την αλήθεια και την τιμή των προσώπων που τόσο άδικα κατηγορήθηκαν", υποστηρίζει, μεταξύ άλλων ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, σε ανακοίνωσή του, σχετικά με την απόφαση για αθώωση όλων των κατηγορουμένων στην υπόθεση Βατοπεδίου
Ο κ. Κώστας Καραμανλής έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Η σημερινή απόφαση της ελληνικής δικαιοσύνης αποκαλύπτει το μέγεθος της αθλιότητας στην υπόθεση Βατοπεδίου. Αποκαλύπτει τις μεθοδεύσεις που μετήλθαν ύποπτα και ταπεινά συμφέροντα, ιδιωτικά και μικροπολιτικά, για να σκηνοθετήσουν τη σκευωρία. Ο στόχος προφανής: Να πληγεί με κάθε τρόπο η τότε κυβέρνηση. Συκοφαντώντας, σπιλώνοντας, ταλαιπωρώντας για χρόνια αθώους ανθρώπους και τις οικογένειές τους. Ζημιώνοντας τη χώρα σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη χρονική περίοδο.
Η σημερινή ετυμηγορία κλείνει μια μεγάλη πληγή. Αποκαθιστά την αλήθεια και την τιμή των προσώπων που τόσο άδικα κατηγορήθηκαν. Αφήνει βαρύτατα εκτεθειμένους όσους εμπνεύστηκαν και εκτέλεσαν το ανέντιμο εγχείρημα. Έστω και αργά, το φώς στο τέλος πάντα νικάει το σκοτάδι».
SPONSORED
Ο Λίβανος καλεί το Ιράν να μην παρεμβαίνει στα εσωτερικά της χώρας
22:44
Πώς έγινε η αιματηρή συμπλοκή σε πρατήριο καυσίμων στη Ραφήνα - Βίντεο με το επεισόδιο
22:33
Αθώος ο μελισσοκόμος για την φωτιά στο Άλσος Βεΐκου - «Εφθασα όταν η φωτιά έκαιγε ήδη»
22:23
ΟΠΕΚΕΠΕ: Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους και εγγύηση δύο συλληφθέντες από την Κοζάνη
22:14