Υπόθεση Βατοπεδίου: Συκοφαντίες και άθλιες μεθοδεύσεις κατέπεσαν, λέει ο Ρουσόπουλος
«Συκοφαντίες και άθλιες μεθοδεύσεις κατέπεσαν», τονίζει μεταξύ άλλων, σε ανακοίνωσή του, ο πρώην υπουργός Θεόδωρος Ρουσόπουλος με αφορμή την αθωωτική απόφαση της δικαιοσύνης για όλους τους κατηγορούμενους, στην υπόθεση Βατοπεδίου.
Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος, στην ανακοίνωσή του, κάνει αναφορά και στον Γιάννη Αγγέλου λέγοντας: «Κρίμα που ο φίλος μου Γιάννης Αγγέλου δεν έζησε να νιώσει αυτήν τη δικαίωση». Στο στενό συνεργάτη του Κώστα Καραμανλή και διευθυντή του γραφείου του, Γιάννη Αγγέλου, που απεβίωσε πέρυσι είχε επιβληθεί η ποινή της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και χρηματική εγγύηση 400.00 ευρώ για την υπόθεση Βατοπεδίου.
Η δήλωση του Θόδωρου Ρουσόπουλου έχει ως εξής:
«Συκοφαντίες και άθλιες μεθοδεύσεις κατέπεσαν. Περίτρανα πλέον απεδείχθη ότι σκάνδαλο είναι η κατασκευή της υπόθεσης Βατοπεδίου από κέντρα που είχαν συμφέρον να πέσει η κυβέρνηση Καραμανλή, μέσω σπίλωσης των στενότερων συνεργατών του.
Εννιά χρόνια μετά, οι σκεπτόμενοι Έλληνες ας αναρωτηθούν για όσους πολιτικούς και δημοσιογράφους έσπευσαν τότε άκριτα να υιοθετήσουν τις αθλιότητες.
Κρίμα που ο φίλος μου Γιάννης Αγγέλου δεν έζησε να νιώσει αυτήν τη δικαίωση».
ΤΑ «ΑΓΚΑΘΙΑ»: ΗΠΑ και Ιράν σε νέο διπλωματικό αδιέξοδο: Γιατί ο Τραμπ εμφανίζεται επιφυλακτικός για τη νέα πρόταση της Τεχεράνης
07:13
Στους 14 οι νεκροί από τη σύγκρουση τρένων στην Ινδονησία - Άγνωστα μέχρι στιγμής τα αίτια (vids)
07:10
«Πολιτικό πινγκ πονγκ» κυβέρνησης - ΠΑΣΟΚ για υποκλοπές, «βούρκο» και τηλεδικαστήρια
07:09
Ο Ρούμπιο χαρακτήρισε τον αποκλεισμό των Στενών του Ορμούζ ως «οικονομικό πυρηνικό όπλο»
07:01